• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizanu samo Rikardo nezamjenljiv, Stanojević zna da su neki ljuti: Za njega nema standardnih, važan je svaki igrač!

Autor Dragan Šutvić

"Znam da su ljuti i na mene i na sve kad ne igraju, ali znaju da je to čista priča", rekao je trener crno-bijelih o svojim rotacijama ekipe.

 superliga srbije partizan spartak aleksandar stanojević Izvor: MN PRESS

U sjenci priče o burnom rastanku sa Sejdubom Sumom, Partizan se prethodnih dana pripremao za treći meč u posljednjih nedjelju dana.

Poslije remija u derbiju (prošle nedjelje) i pobede na gostovanju Mladosti u četvrtak, crno-bijeli će u nedjelju od 20.15 u Humskoj dočekati Spartak, sa ambicijom da nastave da učvršćuju svoju prvu poziciju na tabeli.

Uoči meča protiv Subotičana, Stanojević je rekao da će sigurno nastaviti da rotira sastav, kao i do sada.

"Igramo značajnu utakmicu, tri dana poslije dobrog gostovanja. Igramo sa Spartakom, dinamičnom ekipom koja napada sa dosta igrača. Promijenićemo određene igrače, znate da dosta mijenjamo, ulazimo maksimalno spremni. Neki igrači će i odmoriti na ovom meču. Oni su nezgodni za nas, prošle sezone je tamo Stevanović u posljednjem minutu odbranio penal, kod kuće smo dali gol iz penala na kraju. Da ne govorim o imenima njihovih igrača, jer se to onda uvijek obistini. Imaju i povratnike u srpski fudbal, imaju igrače koji mogu da ugroze naš gol. Njihov trener radi ozbiljan posao", rekao je Stanojević u "Zemunelu", pohvalivši svog mladog kolegu Vladimira Buača.

Prema njegovim riječima, crno-bijeli su spremni da igraju u napornom ritmu, uprkos objektivnim problemima.

"Svi smo vježbali i radili da imamo toliko utakmica u kratkom periodu. Nadali smo se da ćemo igrati Evropu, tako da smo se tako i spremali. Kod mene nema standardne ekipe, jedino je Rikardo onako nezamjenljiv. Sve ostale stalno mijenjamo, svako se osjeća kao važan član. Naravno da ima umornih i povrijeđenih igrača, svi ostali su potpuno spremni".

Izvor: MN PRESS

Iako Stanojević rotira ekipu, igrači koje stave u tim koriste svoje šanse i čuvaju prvo mjesto na tabeli.

"Odmaramo, rotiramo i meni je stvarno svejedno da li ću da stavim Miljkovića ili Živkovića. Oni su toga svjesni i naravno da ima igrača koji su izuzetno ljuti bili poslije derbija što nisu počeli derbi ili neku prvenstvenu utakmicu i znam da su ljuti i na mene i na sve kad ne igraju, ali kada izađe na teren i kada vidi grb Partizana znaju da je to čista priča i zato se ne osjeća razlika da li je igrao ovaj ili onaj igrač. Imamo 19 pobjeda u nizu i svaki put je igrao drugi tim, kao i u Evropi".

U narednom periodu Stanojević i saradnici tražiće način da odmore i Rikarda, koji je iznio veliki teret u dosadašnjem dijelu sezone i već postigao 14 golova na 16 utakmica.

"Uvijek su počinjali drugačiji osim Rikarda, za koga ćemo možda naći rješenje da i njega odmorimo, jer puca, igra pod injekcijama, daje se i više nego što je normalno", dodao je Stanojević.

U ovom trenutku, ekipa Aleksandra Stanojevića ima četiri boda više od Crvene zvezde, uz odigranu utakmicu više, koju će po svemu sudeći branilac titule nadoknaditi tek u decembru.

Parovi 11. kola:

Novi Pazar - Crvena zvezda 15.55
Metalac - Radnički 1923 18
Partizan - Spartak 20.15

U ponedeljak

Voždovac - Mladost 16
Proleter - Napredak 18
Čukarički - Radnik 20

Odigrano u subotu

TSC - Vojvodina 1:0 (0:0)
/Rajković 48'/

Kolubara - Radnički 2:3 (1:1)
/Andrić 41', Filipović 55' - Mitrović 28', 50', Vujadinović 79'/

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC