• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuman smijenjen, samo mu Barsa još nije rekla: Pala odluka na "Nou Kampu" - Leti nakon derbija, a ko će da ga zamijeni?

Autor Nebojša Marković

Španski mediji javljaju da je predsjednik Đoan Laporta već donio odluku, ali nije sve tako jednostavno...

 barselona ronald kuman smijenjen traži se novo rješenje  Izvor: Profimedia

Barselona je donijela odluku - Ronald Kuman je bivši! Trener katalonskog kluba neće nastaviti s poslom na "Nou Kampu", ali samo je ostalo još nekoliko pitanja pruhe nego što sve postane zvanično.

Mediji u Španiji već uveliko pišu da je Kuman "svoje završio" u Barseloni, ali ga klub i dalje drži na tom mjestu dok se ne riješe dva problema!

Možda će vas zanimati

Kako navodi "Marka", ponižavajući poraz 3:0 od Benfike u Ligi šampiona, reaktivirao je proces sklanjanja holandskog stručnjaka sa klupe prvog tima. Predsjednik Đoan Laporta zna da će Kuman morati da bude smijenjen, ali situacija i dalje nije jednostavna.

Španski mediji jasno navode da je Kuman "osuđen" na svojoj poziciji, ali prvo pitanje koje glasi je - ko će ga naslijediti? Za sada su u trci za mjesto Kumanovog naslednika trojica stručnjaka - Ćavi, Andrea Pirlo i Roberto Martinez.

Ono što je poznato jeste da Barsa neće smijeniti Holanđanina prije subote i derbija Primere koji ekipu očekuje protiv Atletiko Madrida. Ipak, ni sve to nije jedini problem koji predsjednik Laporta ima pred sobom.

"Marka" piše da on mora da vodi računa i o politici unutar kluba i da bi u tom slučaju za Laportu najbolja opcija bila dolazak Ćavija Ernandeza, legende kluba i čovjeka koji je već godinama viđen kao čovjek koji bi pošao stopama "klupskog DNK".

Za Pirla se navodi da bi to bila Laportina velika "kocka", a ne treba smetnuti s uma ni finansijsku stranu cijele priče. Smjenjivanje Kumana koštalo bi Barselonu oko 12.000.000 evra, a ko god došao u klub, ne bi mogao da računa na ozbiljno poboljšanje tima zbog aktuelne situacije s velikim dugovanjima "blaugrane"...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC