• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan propustio dvije Zvezdine pobjede, pa dobio poziv: Oporavio se od virusa, braniće za reprezentaciju?

Autor Dragan Šutvić

Iskusni čuvar mreže srpskog šampiona propustio je dvije utakmice, ali bi brzo mogao ponovo na teren.

 borjan se oporavio od korona virusa braniće za kanadu Izvor: MN PRESS

Iako je zbog korona virusa propustio mečeve u Novom Pazaru i Razgradu, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan (33) nalazi se na spisku selektora Kanade za oktobarske mečeve!

Da li će iskusni golman tokom reprezentativne pauze putovati na drugi kontinent, gdje ga čekaju mečevi protiv Meksika, Jamajke i Paname još nije poznato. Taj put zavisi od negativnog testa na koronu, koji Borjan mora da dobije prije nego što se zaputi u Kanadu.

Možda će vas zanimati

Ipak, u Kanadi vjeruju da će sve biti u redu.

Selektor Džon Herdman pozvao je iskusnog čuvara mreže jer njegov oporavak teče dobro i uskoro bi mogao ponovo da se nađe među stativama. Do meča protiv Meksika ostalo je sedam dana, tri dana kasnije Kanada gostuje Jamajki, a još tri dana poslije toga dočekaće Panamu.

Ukoliko na vrijeme dobije negativan test na virus, Borjan bi mogao da obuče dres nacionalnog tima. Nema potrebe govoriti koliko bi to bilo značajno Kanađanima, koji maštaju o plasmanu na Mundijal, a pravu zamjenu za čuvara mreže rođenog u Kninu nemaju.

Njegove rezerve na posljednjem selektorovom spisku su Maksim Krepo (27) iz Vankuvera i Džejms Pantemis (24) iz Montreala.

Sa čak 56 nastupa za reprezentaciju Kanade, a na njih je posebno ponosan, Milan Borjan važi za jednog od najiskusnijih igrača u nacionalnom timu. Iako trenutno ima i većih zvijezda, poput Bajernovog Alfonsa Dejvisa, iskustvo golmana srpskog porijekla veoma je bitno za tim.

Podsjećamo, Borjan je nedavno hospitalizovan zbog stomačnog virusa, da bi nekoliko dana kasnije bio i jedan od četvorice fudbalera crveno-bijelih koji imaju pozitivan test na korona virus.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC