• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja iz Partizana ne idem zbog druge ponude: Stanojević otvoreno o svojoj budućnosti - otkrio koji je uslov da ode!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener crno-bijelih otkrio kakva je situacija povodom njegove budućnosti u Humskoj.

 aleksandar stanojević ne ide iz partizana zbog druge ponude Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana se spremaju za meč 12. kola Superlige protiv Napretka, a jedna od tema prije tog susreta bila je i da li će u Kruševcu biti navijača crno-bijelih.

Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije bio iznenađen najavama Napretka da neće biti navijača Partizana, ali je otvoreno govorio i o svojoj budućnosti na klupi crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Stanojević se dobrim dijelom tokom obraćanja medijima dotakao i njegovog mogućeg produžetka saradnje sa Partizanom, otkrivši šta se dešava po tom pitanju.

"Ja sam rekao, sa ljudima iz kluba pričam jednom ili dva puta nedjeljno. Uvijek ima ponuda, manje ili više ozbiljnih. Ja iz Partizana nikada neću otići zbog neke druge ponude. Ugovor je nebitan, kakav je, šta je. To ćemo lako dogovoriti, a poenta je da mogu da odem samo na kraju ciklusa. Mogu da odem samo ako nije uspješno. Nema potrebe da pričamo o tome", počeo je Stanojević.

On je istakao da je Partizan za njega najvažniji.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

"Ja sam valjda nešto uradio u prvom mandatu. Drugo, meni lično smetaju neke stvari koje okrenete ili se spinuju na neki određeni način. Iskren sam uvijek, otvoren za razgovor, dajem odgovor na svako pitanje. Navijač Partizana mora da zna šta se dešava. Ima trenutaka kada iskažem emocije, ali samo za Partizan, ja za Partizan imam emociju, to su situacije kada imate himnu na početku utakmice 'Da volim crno-bijele'", kaže trener crno-bijelih,

Stanojević je detaljnije objasnije zbog čega je njemu i njegovom timu podrška navijača važnija i više nego inače.

"Više od 35 godina sam vezan za ovaj klub. To i navijači, nadam se, prepoznaju. Ja sam otvoren za sve ljude, da li me neki vole ili ne vole. Žao mi je što neki ljudi nisu došli da mi postave pitanje, da ih ja pitam isto to. Meni je drago da su navijači prepoznali energiju na terenu. Želio sam da nam oni pomognu u cijeloj ovoj situaciji. Ja prema drugim stvarima nemam emociju. Nama ništa ne smeta, kritike su od početka i pozitivne i negativne. Htjeli smo otvoreno da pričamo. Ostalo je sve posao. Biće uspona i padova. Umjesto zvižduka protiv Flore, mi smo dobili aplauze, krenuli smo bezglavo, znate koliko to znači", zaključio je Aleksandar Stanojević. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC