• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! "Novi PSŽ" odmah dovodi zvijezde: Saudijci spremili keš, Njukasl zvao strašna pojačanja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Njukasl junajted se preko noći obogatio, a neće štedjeti novac.

 njukasl dovodi kejlora navasa i gereta bejla Izvor: Profimedia

Njukasl junajted zvanično je otišao u ruke jednom konzorcijumu iz Saudijske Arabije, nezvanično državi, odnosno princu Mohamedu Bin Salmanu, pa su tako preko noći postali vjerovatno najbogatiji klub svijeta.

Dok navijači Njukasla slave što su se riješili Majka Ešlija, drugi ih kritikuju pošto se priča da je novac kojim je klub plaćen zarađen na ilegalan način i "krvav", međutim kako se Premijer liga složila sa kupoprodajom - jasno je da ćemo dobiti još jedan moćan tim koji će imati ogroman budžet.

Možda će vas zanimati

Polako se već spekuliše da je Antonio Konte viđen kao čovjek koji će dobiti šansu da vodi projekat umjesto Stiva Brusa, a klub ima velike planove i kada su u pitanju transferi.

Jasno je da ne ide za najbogatiji klub u Engleskoj igraju fudbaleri poput Pola Dameta, Migela Almirona ili Ajzaka Hejdena, nego će Njukasl već od zime početi da angažuje znatno poznatije i kvalitetnije igarče, a ambicije su najviše - što znači da žele da napadnu i najveće svjetske zvijezde.

"Marka" prenosi da je ideja da u centru njihovog novog projekta bude i jedan od najboljih golmana svijeta. Odmah su se ustremili na Kejlora Navasa, koji na ljeto napušta PSŽ, a Njukasl je spreman da "izvrne novčanik" kako bi ga doveo.

Kostarikanac je dobio ovog ljeta konkurenciju u vidu Đanluiđija Donarume, a iako je i dalje prvi čuvar mreže - jasno je da su mu dani odbrojani, pa bi to želio da prekrati i da na vrijeme zaradi odličan novac. Navasa, bivšeg golmana Real Madrida, već su kontaktirali sa "Sent Džejmsis parka" i predočili mu veliki plan.

Izvor: Profimedia

Osim njega, žele da angažuju i Gereta Bejla - što bi i te kako rado dočekao Real Madrid pošto već godinama ne može da se riješi njegove plate, a Njukasl vjeruje da bi zvijezda poput njega podigla klub na viši nivo.

Vidjećemo na koga su se još namjerili, ali jasno je da smo dobili klub koji želi da se takmiči sa najvećima...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC