• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Hrvatsku, mogu da ostanu bez Svjetskog prvenstva: Rusija na 1. mjestu, čekamo spektakl u posljednjem kolu!

Bili su na ivici ponora, ali na kraju im je Modrić obezbijedio makar baraž!

 Šok za Hrvatsku, mogu da ostanu bez Svjetskog prvenstva: Rusija na 1. mjestu, čekamo spektakl u posljednjem kolu! Izvor: Profimedia

Kakvu dramu smo vidjeli na "Gradskom vrtu" u Osijeku! Gubila je Hrvatska dva puta, dva puta je izjednačila i ponadala se da može do pobjede kad se treći put zatresla mreža Slovačke, ali sudija je pokazao na video provjeru, a ona je poništila pogodak Nikole Vlašića! 

Na kraju je remi Slovačke i Hrvatske obezbijedio "vatrenima" baraž, ali ih je na prvom mjestu grupe kvalifikacija za SP prestigla Rusija! 

HRVATSKA - SLOVAČKA 2:2 (1:2)
/Kramarić 25, Modrić 71; Šranc 20, Haraslin 45/

Sve je šokirao pogodak Šranca poslije 20 minuta, ali je samo pet minuta kasnije Andrej Kramarić izjednačio. Kada se činilo da će ekipe otići na odmor sa remijem, Haraslin je pogodio za 2:1. 

Napadala je Hrvatska, a Slovaci su branili svoja tri boda koja su im davali bar teoretsku šansu da mogu da se izbore za mjesto u baražu, ali Luka Modrić je u 71. minutu postavio konačnih 2:2. Cijeli stadion je ustao na noge kada je Nikola Vlašić u 83. minutu zatresao mrežu Rodaka, ali sudija je provjerio tu akciju i presudio da je golu prethodio ofsajd. 

Sa druge strane Rusija je u tijesnom meču savladala Sloveniju 2:1 i tako sada povela u ovoj grupi sa 19 bodova, dva više od Hrvata. U narednom kolu Rusija igra sa Kiprom, a Hrvatska sa Maltom, a onda nas čeka pravi spektakl. 

Ova dva tima sastaju se 14. novembra u Hrvatskoj u posljednjem kolu i ta utakmica će po svemu sudeći odlučiti ko ide na Svjetsko prvenstvo direktno, a ko kroz baraž!

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC