• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje 11. Memorijal "Dr Milan Jelić" u Modriči: I djeca u čast nekadašnjeg prvog čovjeka bh. fudbala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Modriči će u utorak i srijedu biti odigran 11. Memorijal „Dr Milan Jelić“ za kadete.

 Memorijal Milan Jelić 11. put Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Turnir se organizuje u čast šestog predsednika Republika Srpske i prvog čoveka fudbala u Srpskoj i BiH koji je iznenada preminuo 30.septembra 2007. godine u 52. godini života, a učestvovaće dječaci rođeni 2005.i 2006. godine.

Iz Srbije su učešće potvrdili Crvena zvezda, OFK Beograd, Brodarac i novosadska Petrika, iz Hrvatske Graničar iz Županje, iz Federacije BiH Zvijezda Gradačac i Bratstvo Gračanica, a iz Republike Srpske Tekstilac Derventa, Sloga Doboj, Ljubić Prnjavor, Zvijezda 09 Etno selo Stanišić, te domaća Modriča.

"Poslije situacije sa korona virusom nastavljamo sa nekakvim normalnim životom i pokušavamo da nastavimo sa organizacijom Memorijala, jer prošle godine imali smo jednu utakmicu, a učesnici su bili PFS Doboj i PFS Banja Luka. Sve je u čast i pomen Milana Jelića. I ove godine dolaze kadeti iz Srbije, iz Hrvatske i iz BiH. Poznato je da su u prošlosti pobjeđivali Crvena zvezda, Partizan, OFK Beograd, Rad...“, poručio je Petar Jelić, sin Milana Jelića, danas predsjednik Modriče.

Načelnik Modriče Jovica Radulović rekao je da je dobro da se ne prekida sjećanje na velikana iz Modriče.

"I u doba pandemije nastavlja se tako značajna manifestacija za fudbalsku Modriču. Na takav način njegujemo sjećanje na pokojnog predsednika Milana Jelića, poštovanje prema njegovom liku i djelu i svemu onom što je on učinio za Modriču. Ohrabruje da će učešće uzeti toliko ekipa, uprkos lošim vremenskim prilikama. Modriča je uvijek bila grad domaćin, grad sporta, grad srdačnih ljudi. Nastojaćemo i narednih godina da u još boljem svjetlu čuvamo lik velikog čovjeka i sa još većim brojem klubova njegujemo tradiciju ovog turnira“, poručio je Radulović.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC