• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar u 11 dana dva puta protiv Borca, Krunić bez posebnih emocija: Mi smo profesionalci!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žrijeb je spojio Trebinjce i Banjalučane.

 leotar borac kup reakcija branislav krunić Izvor: MONDO

Na samom početku sezone Branislav Krunić kao trener Leotara iznenadio je banjalučki Borac izborivši remi 0:0 u Banjaluci, a sada slijede nova dva duela protiv njegovog bivšeg kluba.

Možda će vas zanimati

 Trener koji je igrao i radio kao šef stručnog štaba u Borcu vodiće u subotu Leotar u meču Premijer lige BIH, a sudbina je htjela da se 11 dana kasnije ponovo sastaju Leotar I Borac u osmini finala kupa BIH.

“U kratkom periodu ću se susresti sa klubom u kojem sam radio, ja to gledam profesionalno, nema šta. Poznajemo dobro ekipu Borcu, kvalitetna su ekipa, dižu formu u posljednje vrijeme. Favoriti su u tom kup meču, a za nas je jedino pozitivna situacija što u rasporedu srijeda subota igramo tu subotu kod kuće, kao i ta prednost domaćeg terena“, rekao je Krunić za MONDO nakon obavljenog žrijeba Kupa BiH.

Banjalučani su u dobroj formi, ali i Leotar, koji je na prethodnih pet mečeva upisao četiri pobjede i tako se digao poslije lošeg starta sezone u kojem su Trebinjci imali velikih kadrovskih problema zbog stomačnog virusa koji je poharao ekipu.

"Taj neki naš rad je rezultirao, postiglii smo dobre rezultate, podigli bodovni učinak i prošli u Kupu. Može se reći da smo podigli nivo igre i forme, vidjećemo kako je ova pauza uticala na nas. U Trebinju imamo jedan teren na kojem svi treniramo, pa nije u idealnom stanju, a moramo i da ga čuvamo, tako da nisu uslovi baš savršeni", rekao je Krunić.

Pročitajte sve parove osmine finala Kupa BIH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC