• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ide na pobjedu u Evropi i zove navijače! Vezni igrač najavljuje borbu za prvo mjesto: Želimo maksimum!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli nastavili uspješan niz u domaćem prvenstvu, pa se okrću velikim evropskim planovima.

 partizan gent miloš jojić najava  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su u 13. kolu Superlige savladali Radnik iz Surdulice rezultatom 2:0 i time osvojili nova tri boda neophodna za čuvanje prve pozicije na tabeli.

Jedan od heroja te pobjede je i Miloš Jojić (29), koji ove sezone već ima tri gola i pet asistencija u domaćem prvenstvu. Iskusni centralni vezni zaslužio je povjerenje Aleksandra Stanojevića, ima odličnu minutažu, a na jednom susretu čak bio i kapiten.

Možda će vas zanimati

Utiske nakon meča protiv Radnika za klupski sajt sumirao je strijelac prvog gola Partizana na tom susretu.

''Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da nismo primili gol. Znali smo šta nas očekuje protiv Radnika. To je protivnik koji se vrati iza lopte, čekali su svoju šansu iz kontranapada, na kraju je nisu dočekali što je dobro. To znači da smo se dobro pripremili i dobro izgledali na terenu. Pobjeda je mogla da bude ubjedljivija, ali moramo biti zadovoljni sa 2:0. Napravili smo dobru uvertiru za četvrtak'', zaključio je vezni fudbaler Partizana.

Iako je domaće prvenstvo prioritet stručnog štaba, Partizan i u evropskom takmičenju ima visoke ambicije - šef stručnog štaba najavljuje borbu za prvo mjesto.

''Najbitnije je da se pobede nižu. Imamo evropsku utakmicu pred nama, i u Ligi konferencija želimo da izvučemo maksimum. Spremamo se za pobjedu i idemo na pobjedu! Igramo pred našim navijačima, nadamo se da će doći veliki broj ljudi na stadion da nas podrži'', rekao je Jojić.

O karakteristikama ekipe Genta, narednom protivniku crno-bijelih, ističe:

''Ispratio sam malo kad je grupa izvučena, pogledao sam rezultate. U prvenstvu im 'ne cvjetaju ruže', nisu baš dobro startovali, uzeli su malo bodova u odnosu na ono što se očekuje od njih. Sigurno je da su jako nezgodna ekipa. Imaju par dobrih pojedinaca'', zaključio je bivši igrač Borusije iz Dortmunda.

Meč Partizana i Genta igra se u četvrtak od 21:00 u Humskoj, a to će biti prilika da crno-bijeli naprave ogroman korak ka prvom mjestu u grupi. Ipak, Belgijanci nisu naivan rival, pošto polako podižu formu i u posljednjem kolu su savladali lidera prvenstva.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC