• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov protivnik srušio lidera - upozorenje pred Humsku: Belgijancima konačno proradili napadači!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli će se boriti za prvo mjesto protiv Belgijanaca, koji neće biti lak plijen.

 gent pobijedio eupen  Izvor: Profimedia/MN Press

Ekipa Partizana savladala je Radnik iz Surdulice u 13. kolu Superlige i sačuvala prednost na vrhu tabele, a naredni izazov crno-bijelih biće u Evropi. Trener Aleksandar Stanojević najavio je borbu za prvo mjesto i u grupi Konferencijske lige, ali to neće biti lako.

Belgijski predstavnik Gent, tim koji takođe ima šest bodova nakon prva dva meča, ostvario je veliku pobjedu u domaćem prvenstvu. Savladali su Eupen, ekipu koja je pred 11. kolo tamošnjeg šampionata bila lider na tabeli.

Možda će vas zanimati

Zbog toga će crno-bijeli morati naročito oprezni da budu u četvrtak (21:00), kada u Humskoj budu igrali možda i presudan meč za prvo mjesto na kraju grupne faze novog UEFA takmičenja.

Da ekipa Genta nije lak zalogaj vidjelo se juče, kada je prošlogodišnji protivnik Crvene zvezde u Ligi Evrope uspio da iznenadi lidera. Golovima Tisudalija u 42. i Depoitra u 71. minutu ''Bafali'' su stigli do trijumfa, a njihove navijače posebno raduje što su obojica napadača iz startne postave zatresli mrežu rivala. Marokanac Tarik Tisudali i iskusni domaći fudbaler Loren Depoitr u prvih deset kola zajedno su postigli tek četiri pogotka!

Ipak, ova tri boda nisu uspjela da Gent poguraju visoko ka vrhu tabele. Trenutno je na tabeli belgijskog prvenstva nalaze tek na 12. poziciji i nakon 11 odigranih kola imaju 14 osvojenih bodova. Problem za Partizan moglo bi da bude to što su čak polovinu osvojili u posljednja četiri kola, pa je očigledno da im je forma u usponu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC