• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stručnjaci se hvatali za glavu, ne znaju koliko radimo: FMP niže pobjede, trener opominje - još ništa nismo uradili!

Autor Dragan Šutvić

U Železniku dobri rezultati stigli prije nego što je bilo ko očekivao, ali "panteri" se ne bune. "Nastavljamo da radimo kao i do sada", kaže trener Nenad Stefanović.

 aba liga fmp mornar nenad stefanović Izvor: MN PRESS

FMP je hit početka sezone u ABA ligi, što je potvrdio pobjedom protiv Mornara u Železniku za skor 3-1.

Poslije meča, mladi trener "pantera" Nenad Stefanović rekao je da se pred meč stvorila nerealna slika da je njegov tim favorit.

"Nismo favoriti ni protiv koga u ligi i to svima treba da bude jasno", rekao je on na konferenciji za novinare poslije utakmice.

"Oni su na papiru mnogo kvalitetniji tim od nas. Sad, liga je prosto takva da su je 'otvorili' sa 0-3. Mi smo imali produženi eho pobjede u Ljubljani, dobili smo medijsku pažnju koju nismo imali, niti je želimo i onda se to osjetilo... Takođe, jutros smo saznali da naš kapiten (Marko) Radonjić ne igra, pa smo jutros na sastanku u hali to pokušali da promijenimo", dodao je Stefanović.

Poslije "skalpiranja" tri favorita u seriji - Igokee, Cedevita Olimpije i Mornara, trener tima iz Železnika čestita svojim igračima:

"Moram da čestitam, imamo 3-1, prognoze su bile 0-4. Mi smo računali da bi bilo dobro ako dobijemo jednu. Imamo još 22 kola i još ništa nismo uradili. Sutra odmaramo, od utorka se spremamo za Megu i radujemo se tom susretu u nedjelju u gostima".

Stefanović je bio upitan i za formiranje ekipe

"Dosta igrača je bilo u posljednjoj godini ugovora, Filip je prestao da igra, neki igrači su htjeli dalje. Zadržali smo šta smo htjeli, mlade momke koje smo htjeli smo zadržali i onda smo pravili selekciju. Brajsa i Nerandžića smo na vrijeme potpisali i faktički poslije toga smo birali posljednjeg stranca, izabrali smo Nevelsa zbog svega što on donosi pristupom i odnosom prema treningu. Da li je lako - nije. Vidite da vrhunski timovi promijene 10 igrača, pa je teško", rekao je Stefanović.

"Mi smo rasli, hvatali su se za glavu stručnjaci poslije prvog poraza na pripremama, jer ne znaju kako radimo. Polako smo rasli, treniramo dosta i tako ćemo da nastavimo. Možda su rezultati došli brže nego što smo očekivali, ali nećemo da se bunimo", dodao je on i zahvalio publici koja je ponovo podržala njegov tim u hali u Železniku.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC