• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đani otkrio - trebalo je da pređe u Zvezdu: Sve bilo gotovo, a propalo zbog Dragana Džajića!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler koji je u karijeri mogao mnogo više od onoga što je uradio prisjetio se fudbalskih početaka.

 saša ćurčić bio blizu crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Bio je Saša Ćurčić jedan od najtalentovanijih fudbalera u Jugoslaviji tih godina, a po njegovim riječima - bio je i blizu velikog transfera. Nekoliko godina prije nego što je stigao u Humsku gde je postao miljenik navijača, Đani je praktično dogovorio sve sa Crvenom zvezdom.

Ostalo je samo da se nađe na sastanku sa Draganom Džajićem, ali se legenda crveno-bijelih i prvi čovjek kluba u to vrijeme nije pojavio!

Možda će vas zanimati

''Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo prije Partizana. Da se zna priča. Trebalo je da dođem iz OFK Beograda umjesto Jugovića i da igram Ligu šampiona. Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otkrio Dragana Džajića, uhvatio mene i oca i doveo nas pred Džajinu kuću na Karaburmi, u ulici Marijane Gregoran'', ispričao je Đani Ćurčić u podkastu ''SportLights''.

Podsjećamo, nedavno je u intervjuu za MONDO Ćurčić pohvalno govorio o Zvezdi i fudbalu koji gaji Dejan Stanković.

Transfer u Partizan dogodio se nekoliko godina nakon sastanka koji se nije desio, a iz Ćurčićevih riječi može se zaključiti da razumije Džajićev potez.

''To je bilo mnogo prije Partizana kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao 'ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem', i čovjek se nije pojavio na sastanku. Inače, trebalo je umjesto Jugovića da uđem u tim, to je bilo mjesto za mene'', zaključio je Ćurčić, koji tvrdi da se Džaja kaje zbog toga.

Sličnu situaciju kasnije je imao i u Mančester junajtedu sa Aleksom Fergusonom.

''Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao Ferguson, ja sam prije Aston Vile trebalo da dođem u Junajted, sve je bilo dogovoreno'', otkrio je bivši fudbaler Partizana koji je ljubimac navijača nekoliko engleskih timova, a sada bi htio na klupu Njukasla.

Pored OFK Beograda i Partizana igrao je za Bolton, Aston Vilu, Kristal Palas, njujorški MetroStars i škotski Madervel. Jednom je obukao dres Jugoslavije prije raspada, a bio je reprezentativac SR Jugoslavije 13 puta, između 1995. i 1998. godine.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC