• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić o skandiranju "Vlado odlazi": Oni su prekinuli trening, prijetili igračima, ovo je proizvod svega tog!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Radnika prokomentarisao skandiranje sa tribina tokom utakmice protiv Širokog Brijega.

 vlado jagodić komentar skandiranje vlado odlazi radnik bijeljina Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Bijeljinski Radnik zakucan je za dno tabele Premijer lige BIH nakon serije od četiri vezana poraza, a posljednji 2:1 su upisali u nedjelju na svom terenu od Širokog Brijega.

Možda će vas zanimati

 Navijači Radnika već duže vrijeme nezadovoljni su igrom svoje ekipe i traže ostavku trenera Vlade Jagodića kojem su tokom proteklih mečeva transparentima slali poruke "Vlado, odlazi", "Vlado, još si tu?".

I u nedjelju popodne orilo se sa tribina “Vlado odlazi”, a trener Radnika poslije utakmice je prokomentarisao je ovakvo skandiranje.

"Realno, mene je iznenadilo. Imaju oni pravo da skandiraju, ali bolje bi im bilo da bodre svoju ekipu. Oni su prekinuli trening u Tuzli i mislim da je proizvod ovog sve danas. Imaju pravo da traže šta hoće, međutim, niko od njih ne pita sa čim smo i kako krenuli u startu, koliko smo igrača imali i koga smo dovodili u startu. Ovo je nažalost jedan negativan slijed stvari koji je posljedica uzroka koji je daleko iza nas. Ja znam kako sam došao, s kim sam dogovarao i naravno da sam svjestan situacije, ali ne mogu im oprostiti prekidanje treninga, prijetnje navijačima, od tad to ide", rekao je Jagodić.

On je ocijenio da Radnik nije zaslužio više u meču protiv Širokog Brijega nakon očajnog prvog poluvremena.

"Prvo poluvrijeme totalno smo podbacili. Da su igrači igrali u prvom kao u drugom mislim da bi rezultat bio sasvim drugačiji. Potpuno je teška situacija, ali za drugo poluvrijeme nemam šta reći momcima. Teško je stizati Široki koji prijeti iz kontranapada, u posljednjoj minuti golman je dobio i crveni karton. To je sve proizvod naše želje da pokušanmo ofanzivno, sve izmjene su išle ka tome, pa čak i ulazak Gogića. Možda smo mogli biti malo mirniji biti u nekim situacijama, ali zbog lošeg prvog poluvremena možda nismo zaslužili više od ovoga", zaključio je Jagodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC