• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prije godinu dana igrao Drugu ligu, sad je ljubimac Grobara: Terzić donio pobjedu Partizana!

Autor Nemanja Majstorović

Krilni fudbaler crno-bijelih je bio glavni akter u pobjedi svog tima u Bačkoj Topoli.

 Terzić donio pobjedu Partizana Izvor: MN PRESS

Nije Partizanu bilo lako da poslije dva i po dana od napornog susreta u Konferencijskoj ligi bude gost TSC-u u Bačkoj Topoli, ali su uspjeli da stignu do nova tri boda.

Najveće zasluge za trijumf 3:1 ima Nikola Terzić, krilo Partizana i dvostruki strijelac na meču na velelepnoj "TSC Areni".

Momak koji je iz ekipe IMT-a došao u Partizan početkom februara, postao je posljednjih mjeseci miljenik publike. Svaku šansu koju mu ukaže trener Aleksandar Stanojević, Terzić na terenu svom timu obezbjeđuje nepredvidivost u igri, a sve češće i konkretan učinak.

Ipak, u Bačkoj Topoli nije sve počelo idealno, kada je TSC stigao do prednosti.

Možda će vas zanimati

"Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Malo smo lošije ušli u utakmicu, primili gol, ali poslije tog primljenog gola smo se trgli i brzo preokrenuli rezultat", počeo je Terzić za sajt Partizana.

Dobre partije koje pruža od početka sezone krunisane su golovima u prvenstvenim mečevima, a zasluge za njih Terzić pripisuje i svojim saigračima.

"Postigao sam dva gola, ukupno četiri u prvenstvu, i to svaki iz prelijepih akcija mojih saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u dosta šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Dobro sam se osjećao na terenu, a šef Stanojević je čestitao cijeloj ekipi. Osvojili smo jako bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu."

Terzić napominje da Partizan ne treba ovdje da se zaustavi.

"Uvijek ima mjesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvijek ima mejsta za napredak."

Crno-bijeli su ovim trijumfom održali prednost na čelu Superlige.

"Svaka utakmica nam je važna! Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa dosta iskusnih igrača, na novom stadionu i u lijepom ambijentu. Ovo je jako važna pobjeda! Na prvom smo mjestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu prvu poziciju do kraja prvenstva", poručuje Nikola Terzić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC