• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidića sam htio da prebijem, treneri su nas razdvajali: Psovao na srpskom i nastao haos - "Ne možeš tako sa Nemanjom!"

Autor Dragan Šutvić

Patris Evra otkrio detalje još jednog sukoba koji je imao sa Vidićem u Mančester junajtedu.

 nemana vidić patris evra sukob Izvor: Profimedia

Patris Evra je u posljednje vrijeme sve više u centru pažnje medija, pošto iznova stižu novi detalji njegove knjige "Volim ovu igru".

Legendarni lijevi bek Mančester junajteda je već jednom otkrio da se potukao sa Nemanjom Vidićem, a sada je otkrilo za još jedan njegov sukob sa nekadašnjim kapitenom "crvenih đavola".

Možda će vas zanimati

Evra je nedavno ispričao da su on i Vidić jednom prilikom došli u sukob zbog kojeg nisu pričali tri mjeseca, kao i da je i ser Aleks Ferguson morao da mijenja raspored igrača na terenu zbog toga.

Ipak, sada je svjetlost dana ugledala priča o sukobu Srbina i Francuza iz sezone 2013/14, kada je Dejvid Mojes naslijedio Fergusona, a Vidić igrao svoju, ispostaviće se, posljednju sezonu u Junajtedu.

"Pobijedili smo Vest Brom u prvoj utakmici poslije Olimpijakosa, ali smo onda kod kuće izgubili od Liverpula sa 3:0. Bio je to užasan rezultat. Dejvid je sazvao sastanak igrača odbrane narednog dana. Vidić se tek vraćao poslije povrede i svi su znali da na kraju sezone odlazi u Inter", počeo je Evra.

"Dejvid je prešao preko svih defanzivaca i izabrao da kritikuje Vidića i Fila Džonsa za loše pozicioniranje. Iznenada, Nemanja je počeo da psuje na srpskom. "Izvini, imaš li kakav problem", pitao je Mojes Nemanju", prisjećao se Francuz.

Uslijedio je žustar odgovor Vidića u kojem je počeo da spominje i Evru.

"Branimo se jedan na jedan, ali su Rafael i Patris Evra uvijek visoko. Misle da su napadači, ali bi oni morali da ostanu pozadi", bile su riječi Srbina.

Izvor: Profimedia

Evra mu nije ostao dužan.

"Moraš da preuzmeš svoju odgovornost, Nemanja! Počeli smo da se svađamo, jedan drugog nismo čuli od dernjave, pokoškali smo se i odgurnuo sam ga. Dejvid je poludio, rekao mi je da se smirim. Njegovi pomoćnici su nas razdvajali dok sam i dalje vikao na Nemanju sa onim 'čekaću te poslije treninga'. Moj plan je bio da čekam Nemanju poslije, jer mi Dejvidovi pomoćnici ne bi dali da mu se približim dok smo unutra. Znao sam da mogu da ga vidim na parkingu i tu smo mogli da nastavimo borbu, licem u lice", priča Evra.

Mojes je odmah tražio da razgovara nasamo sa Evrom, govoreću mu da ne može tako da komunicira sa Vidićem.

"Dok sam razmišljao o svom planu, jedan od trenera mi je rekao da Dejvid želi da me vidi u kancelariji. Bio je šokiran, mislim da nikada nije vidio dvojicu igrača u takvoj svađi. Rekao sam da mi je žao i da nisam smio da gurnem Nemanju. 'Odakle ti je došla ta snaga', nasmijao se Mojes i dodao 'Ozbiljno, ne možeš sa Nemanjom tako'. I dalje sam bio ljut, ali sam otišao kući i planirao kako da udarim Vidu sljedećeg dana. Jedva da sam se smirio narednog jutra kada sam stigao na trening, ali nisam vidio Vidića ceijeli dan. Dejvid mi je rekao da ne radim ništa glupo i obećao sam da neću", stoji u isečku iz Evrine knjige.

Nedugo nakon svega, Mojes je dobio otkaz, a na kraju sezone Vidić je otišao u Inter, a Evra u Juventus..

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC