• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispala! Barsa ipak ne plaća 20.000.000€ za Kutinja: Ovo se čekalo godinama, pa otkriveno da je sve bila farsa!

Autor Nebojša Marković

I to baš pred utakmicu koja je trebalo da aktivira spornu klauzulu.

 Barselona-ne-placa-20-miliona-za-Kutinja. Izvor: Profimedia

Barselonini problemi se nastavljaju - u Primeri im ne ide dobro, izgubili su "el klasiko" od Real Madrida na svom stadionu, a Ronald Kuman je konstantno na ivici da dobije otkaz sa mjesta trenera.

Ipak, ako postoji neka dobra vijest za klub u finansijskim poteškoćama, onda je to da neće morati da plate 20.000.000 evra za Filipea Kutinja!

Sjajna vijest obradovala je navijače Barse koji brinu o finansijskoj situaciji kluba, koja je uostalom i bila razlog za daleko slabiji tim "blaugrane" u novoj sezoni.

Ali mediji u Španiji su otkrili - Barsa neće morati da plati još 20.000.000 evra Liverpulu zbog transfera Kutinja, jer sporna klauzula ne postoji!

Godinama otkako je Brazilac stigao na "Nou Kamp", mediji i u Španiji i u Engleskoj su pisali da će Barselona morati da Liverpulu plati pomenutu sumu kada Kutinjo odigra 100. meč za katalonski klub.

Kutinjo je protiv Reala upisao 99. nastup za Barsu, ali ni kada u srijedu bude odigrao 100. meč, Barsa neće morati da plati u klauzulu jer, kako tvrdi "Mundo Deportivo" - klauzula nikada nije ni postojala.

Izvori sa "Nou Kampa" su medijima potvrdili da klauzula o kojoj se godinama pisalo zapravo ne postoji i da Barsa ništa više neće morati da plaća Liverpulu.

Do sada su Katalonci za njegov transfer već morali da plate 135.000.000 evra, a ostaje nepoznato zbog čega je tek sada demantovano postojanje sporne klauzule...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC