• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Liverpulu - Dajte tri puta veću platu ili odlazim: Salah zaprijetio, zna da vrijedi više, a oni nemaju da plate!

Autor Nemanja Majstorović

Mohamed Salah bi mogao da napusti Liveprul ako ga ne shvate ozbiljno.

 Mohamed Salah traži povećanje plate Izvor: Profimedia

Liverpul je razbio Mančester junajted (5:0) tokom vikenda zahvaljući pre svega Mohamedu Salahu, koji je zabilježio het-trik, ali koliko god da je to radovalo vlasnike "redsa" - postoje razlozi i zbog kojih su pomalo zabrinuti.

Naime, već neko vrijeme vode se pregovori oko produžetka saradnje sa Egipćaninom koji je do 2023. godine vezan za Liverpul, a nimalo mu se ne dopada plata koju mu trenutno nude. Salah s pravom smatra da je jedan od najboljih fudbalera svijeta i da zaslužuje ozbiljnu povišicu, a Liverpulu to stvara problem.

Možda će vas zanimati

Nije to zato što smatraju da se Salah precjenjuje, nego jednostavno jer nemaju novca poput Mančester junajteda ili Mančester sitija, pa su stoga u opasnosti da izgube svog najboljeg fudbalera.

Salah je 2018. godine potpisao petogodišnji ugovor po kome dobija 237.000 evra nedeljno, što je oko 12 miliona godišnje, a što nikako nije u skladu sa njegovim igrama. Možda je Liverpul zakasnio sa produžetkom saradnje, pošto njihov napadač sada traći povećanje od skoro 200%.

Prema pisanjima pojedinih engleskih medija, Salah smatra da zaslužuje 600.000 evra nedeljno što bi ga dovelo u istu ravan sa najplaćenijim igračem Premijer lige. Naravno, pričamo o Kristijanu Ronaldu.

Ako ne uspiju da obezbjede novac, rizikuju da fudbaler koji je ove sezone postigao već 15 golova i astitirao za još pet ode za mali novac u Real Madrid, ili sličan imućniji tim, što se nikako ne bi dopalo ni Jirgenu Klopu koji već neko vrijeme naglašava sa kakvim se sve problemima nosi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC