• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tjeraju ga iz Junajteda, ali ima i dobrih vijesti: Čeka dijete sa prelijepom ćerkom fudbalske legende! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ne ide mu na poslovnom planu, ali je u privatnom životu sve sjajno!

 Zvezda-Mancestera-i-cerka-Arsenalove-legende-cekaju-dete Izvor: Profimedia/Instagram/estellebergkamp/printscreen

Situacija u klubu nije sjajna, pošto je Doni van de Bek (24) ove sezone odigrao samo 144 minuta na četiri meča za Mančester junajted, a naslovne strane novina punio je nekim neobičnim situacijama. Plakao je na klupi, nije se radovao golu Kristijana Ronalda, pričalo se o sukobu sa Ole Gunarom Solskjerom, a već su počele i licitacije gdje će otići u januaru.

I u moru tih loših vijesti za njegovu fudbalsku karijeru - stigla je jedna sjajna životna. Holandski fudbaler čeka dijete sa ćerkom Arsenalove legende. Kako su saopštili na društvenim mrežama, Estel Bergkamp je trudna!

Estel Debora Bergkamp (25) najstarije je dijete legendarnog fudbalera, a za njenu vezu sa nekadašnjim velikim talentom Ajaksa zna se već godinama. Par se upoznao 2019. godine u Amsterdamu, klubu za koji je igrao i slavni Denis, a par posljednjih mjeseci živi zajednpo u Mančesteru.

Pogledajte kako izgleda Estel, Denisova ćerka:

Iako su na početku veze pokušavali da se sakriju od očija javnosti, to nije bilo moguće na duži vremenski period. Mediji su po informacijama sa drupštvenih mreža brzo shvatili šta se dešava, a nakon zajedničke proslave Božića postalo je jasno da su par.

Sada su napravili novi korak u svom odnosu, pošto će uskoro postati roditelji!

Biće to i nova odgovornost za ofanzivnog vezistu koji je godinu dana mlađi od svoje djevojke, a možda i način da skrene misli sa karijere koja ne ide u pravom smjeru. Nakon što je blistao u dresu "Kopljanika" iz Amsterdama, Van de Bek se preselio u Mančester junajted za 39 miliona evra i nije opravdao toliki uloženi novac.

Za godinu i po dana odigrao je ukupno 40 mečeva, ali uz ne baš sjajnu minutažu i sa samo jednim postignutim golom. Takođe, Doni je već 19 puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Holandije. Otac njegove izabranice to je uradio čak 79 puta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC