• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Finske: O političkoj situaciji u BiH ne razmišljamo

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Svjesni smo situacije sa Edinom Džeko i mi za sutra imamo različite opcije u zavisnosti od domaćeg sastava", rekao je Marku Kanerva, selektor fudbalske reprezentacije Finske na večerašnjoj konferenciji za medije u Zenici pred sutrašnji meč kvalifikacija za SP s BiH

 finci spremni za duel sa bih Izvor: Anadolija/Enes Begičević

"Poznajemo protivnika i teren, jer smo 2019. ovdje izgubili 1:4, ali smo kasnije igrali bez pobjednika. To je bilo prije dvije godine i mi smo naučili svoju lekciju protiv Bosne i Hercegovine", rekao je Marku Kanerva, selektor fudbalske reprezentacije Finske na večerašnjoj konferenciji za medije u Zenici.

Govoreći o sutrašnjem možda i odlučujućem meču u grupi D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. protiv Bosne i Hercegovine, istakao je ”biće teška utakmica”, te dodao:

Možda će vas zanimati

”Bosna i Hercegovina ima određenu prednost jer igra na domaćem terenu. Svjesni smo situacije sa Edinom Džeko (upitan nastup kapitena BiH zbog povrede, op.a.) i mi za sutra imamo različite opcije u zavisnosti od domaćeg sastava. Što se tiče političke situacije mislim da je sve u redu, ali o tome ne razmišljamo jer se moramo posvetiti utakmici.”

Fudbalski reprezentativci Finske večeras su na ”Bilinom polje“ u Zenici održali i zvanični, posljednji trening pred utakmicu s BiH koju će odigrati sutra, 13. novembra, na istom stadionu sa početkom u 15 sati.

Dva kola prije kraja kvalifikacija za naredni Mundijal u grupi D prva je Francuska sa 12 bodova. Slijede Ukrajina devet bodova, Finska osam, Bosna i Hercegovina sedam i Kazahstan tri.

(MONDO/Anadolija)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC