• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Crnoj Gori - tri zvijezde u provodu dobile koronu? Reprezentacija oslabljena zbog nastupa Aleksandre Prijović?!

Autor Haris Krhalić

Najveća zvijezda tima, fudbaler Lacija i bivši igrač Partizana propuštaju posljednje mečeve u kvalifikacijama.

 Crna Gora fudbaleri korona Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Crne Gore nema šanse da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, čak ni u baraž za to takmičenje, ali mečevi u novembru nisu nebitni. Ipak, nakon vijesti koje stižu iz Podgorice, u susretima sa Holandijom i Turskom biće autsajderi!

Po informacijama crnogorskih medija, trojica važnih igrača nacionalnog tima zaraženi su korona virusom. Na posljednja dva susreta u kvalifikacijama neće igrati prva zvijezda tima Stevan Jovetić, još jedan bivši igrač Partizana nebojša Kosović, kao i rođeni Beograđanin i član Lacija Adam Marušić!

Možda će vas zanimati

 Njih trojica su zaraženi virusom čija pandemija traje gotovo dvije godine, a po pojedinim izvorima iz Crne Gore koronu su dobili tokom noćnog provoda!

Kako prenosi "pvportal.me", trojica reprezentativaca su bili u izlasku u klubu u kom su nastupali Aleksandra Prijović i Bane Mojićević, a nakon toga su im stigli pozitivni testovi na virus. Ostaje da se vidi da li su oni u međuvremenu prenijeli virus na još nekog od saigrača, ali je definitivno da nacionalni tim na njih moći da računa.

Kako se pretpostavlja, povod za izlazak u provod reprezentativaca Crne Gore je 32. rođendan Stevana Jovetića, najboljeg fudbalera reprezentacije i prve zvijezde tima.

Ipak, rođendanska žurka nije prošla dobro. Moguće je da je u klubu bilo gostiju pozitivnih na koronu, pa da su najbolji crnoogrski fudbaleri na taj način došli u kontakt sa virusom. I zato će nacionalni tim večeras protiv Holandije i za tri dana protiv Turske biti veoma oslabljen.

Podsećamo, za ovu reprezentativnu akciju selektor Miodrag Radulović nije mogao da računa na povređene Aleksandra Šćekića, Stefana Mugošu i Nikolu Vukčevića, dok će večerašnji meč propustiti i suspendovani Marko Vešović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC