• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako Srbi budu tako igrali, biće bliži porazu: Selektor Portugala "pecka" pred finale - Mi prolazimo, ostalo je nevažno!

Autor Haris Krhalić

Fernando Santoš je ubijeđen da će Portugal pobijediti Srbiju.

 srbija portugal izjava selektora Izvor: MN PRESS

Portugal i Srbija u nedelju od 20.45 odlučuju ko ide direktno na Svjetsko prvenstvo, a ko će u nikad teži baraž.

Na našoj strani su moćni napadači i simbolika koju nosi Dragan Stojković Piksi, a Portugal ima Kristijana Ronalda i još 10 zvijezda koje će početi meč na "Da Lušu". Nije potrebno naglašavati da je Portugal, kao prvak Evrope iz 2016. godine, apsolutni favorit, ali niko ne može da nam oduzme pravo da se nadamo.

Očekujemo ofanzivnu igru našeg tima, baš kao što je Piksi i najavio, a možda i nije loša vijest što su Portugalci ubijeđeni da su se već plasirali na Svjetsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

"Uveren sam da će se Portugal u nedelju kvalifikovati za Mundijal, baš kao što je i Brazil uradio pre neko veče. Sve ostalo mi je nevažno", rekao je Fernando Santoš na današnjoj konferenciji za medije na kojoj je potvrdio da samo Pepe neće igrati zbog isključenja.

Šta selektor Portugala očekuje od Srbije?

"Od srpske reprezentacije očekujem isto što i od ostalih. Na umu nam je činjenica da nam u goste dolazi ekipa odlučna da pobijedi, snažnog napadačkog potencijala, uvijek spremna da napadne gol. Srbi igraju sa trojicom u posljednjoj liniji, dva ofanzivna beka, dva centralna vezna i sa tri napadača. Znamo kako će se ponašati sa i bez lopte. Prostudirali smo kako bismo mi morali da se ponašamo u svim fazama igre. U našim mislima ne postoji opcija da igramo na neriješeno, a nismo se ni za trenutak bavili tim ishodom", poručio je veteran na klupi Portugala.

Poručuje i da Srbiji neće dozvoliti da nametne svoj stil igre, što znači da ćemo i Portugalce vidjeti ofanzivne. Ipak, Santoš misli da ćemo se braniti...

"Ne bih rekao da će biti šahovska partija, ali isto tako ne verujem da će Srbija igrati ludo. Da, Srbija uvek gleda kako da pobedi, međutim, ubeđen sam da neće istrčati na teren, a da ne prethodno nisu napravila ravnotežu u ekipi. U suprotnom bi preuzeli ogroman rizik i bili bi bliže porazu", zaključio je Santoš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC