• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit snimak iz Lisabona! Isplivao razgovor Piksija i Mitra: Selektor mu sve objasnio - spremi se da riješiš! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor je imao povjerenja u napadača, a gogleter Fulama vjerovao Piksiju prije meča.

 dragan stojković ostavio aleksandra mitrovića na klupi, znao je da će riješiti meč u nastavku Izvor: Instagram/nebojsa_petrovic_10

Aleksandar Mitrović postao je heroj Srbije nakon pobjedonosnog gola u Portugalu - kao što je Milutin i pretpostavio, i trijumfa koji je srpskom nacionalnom timu donio put na Svjetsko prvenstvo. Kao i mnogo puta ranije u dresu reprezentacije, Mitar se našao na pravom mjestu i pogodio mrežu rivala.

Napadač Fulama počeo je susret na klupi za rezerve, što je bila neočekivana odluka Dragana Stojkovića Piksija. Selektor je kasnije objasnio kako je predstavio golgeteru da neće početi susret, a pojavio se i snimak tog razgovora.

Možda će vas zanimati

U šetnji kroz park nedaleko od hotela u kom je bila smještena reprezentacija, Piksi je iskoristio trenutak da nasamo porazgovora sa Aleksandrom Mitrovićem.

"Objasnio sam mu da je prvo poluvrijeme nebitno i da ništa ne rješava, da se fokusira na drugo, uđe i riješi. Neko bi se naljutio, on je prihvatio bez pogovora jer mi vjeruje", rekao je Piksi u objašnjenju ove odluke.

Pogledajte kako je to izgledalo:

"Komunikacija je zaista na visokom niovu. Najvažnije je da mi vjeruju, uspio sam da ih ubijedim u to", dodao je Dragan Stojković.

U razgovoru sa medijima Piksi je otkrio još neke detalje razgovora sa fudbalerima u danu utakmice. Ispričao je anegdotu iz svlačionice, u kojoj se našalio na račun Predraga Rajkovića, što je izazvalo smijeh!

"Rekao sam im da budu strpljivi, samo pas, pas, pas... Ako nemaju kome, onda nazad Rajkoviću. A ti Rajkoviću onda kreni da driblaš, pa me pošalji u bolnicu", rekao je selektor.

Srbija je pobjedom nad Portugalom izborila direktan plasman na Mundijal u Kataru koji se igra naredne jeseni, a Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači moraće kroz veoma težak baraž da izbore jednu od tri dodatne vize.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC