• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi prišao Ronaldu, srpski igrač plakao od sreće: Objavljeni neviđeni snimci slavlja sa Portugal - Srbija! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako je izgledao buran kraj Portugal - Srbija iz drugog ugla. Kako je Piksi prišao Ronaldu, ko je plakao i nije mogao da gleda, ko je psovao sudiju i zašto je Tadić kapiten "orlova".

 Portugal-Srbija-nevidjeni-snimci-slavlja-iz-drugog-ugla-video Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Prošla su tri dana otkako se Srbija plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru, i to na nevjerovatan način - golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu utakmice - međutim, i dalje smo pod utiskom nevjerovatne pobjede nad Portugalom.

Gledali smo slavlje srpskih fudbalera u svlačionici i autobusu, više nije dozvolio selektor Dragan Stojković, a sada je na zvaničnom YouTube profilu Fudbalskog saveza Srbije objavljen i snimak iz drugog ugla koji najbolje dočarava kako je izgledala spektakularna utakmica na "Da Lušu".

U svakom kadru osjeća se nervoza, ali najljepše scene su se definitivno desile u 90. minutu kada je Mitrović natjerao cijelu Srbiju da skoči na noge.

Sada možemo da vidimo i kako su se igrači bacili na njega i na kraju ga čak ubjeđivali da se vrati na teren, pošto je sudija Danijele Orsato već nervozno mahao kartonom i želio da porazgovara sa srpskim napadačem. Dugo je i Sergej (Milinković Savić) čekao red da mu čestita na golu, a nikome vrijeme nije prolazilo tako sporo kao Nemanji Gudelju.

Piksi je otišao u svlačionicu jer nije mogao da gleda finiš utakmice, a Gudelj je pokrio oči dok je čekao posljednji sudijski zvižduk, čini se i zaplakao, dok su ostali fudbaleri Srbije pomalo i nervozno psovali i čekali hoće li taj kraj.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Ipak, na kraju se bolji tim radovao i to sasvim zasluženo, a prije proslave u svlačionici - lijepa slika sa stadiona.

Srpski fudbaleri prilazili su i Portugalcima i tješili ih, pa se tako vidi da je Dušan Vlahović bio u dugom razgovoru sa Kristijanom Ronaldom, kome je na kraju prišao i Dragan Stojković. Potapšao ga je po stomaku, zna se red, a potom je pustio svoje fudbalere da se provesele i sa navijačima.

Kada su stigli do njih, Dušan Tadić je kao kapiten organizovao sve - pokazao im je da se vrate i zahvale im se na velikoj podršci koju su im davali tokom čitavog meča, a potom su zajedno zapjevali.

Pogledajte snimak!

Pogledajte i kako je izgledalo slavlje u svlačionici...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC