• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi za Zvezdu, bez trojice na meč sezone: Pod znakom pitanja i Sanogo, ali Stanković ima sjajnu zamjenu!

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde Dejan Stankvoić nema puno dilema oko sastava za naredni meč.

 crvena zvezda stankovic pres evropa liga Izvor: Youtube/screenshot/Crvena Zvezda

Crvena zvezda će u četvrtak odigrati možda i ključnu utakmicu u Evropi ove sezone. U goste dolazi Ludogorec, a pobjeda u tom meču bi mogla da donese prolazak dalje i evropsko proljeće. 

Trener crveno-bijelih Dejan Stanković i pred taj meč ima kadrovske probleme, pogotovo u defanzivi. 

"Za uvod zdravstveni bilten. Neće biti sa nama Gobeljić i Degenek zbog suspenzije. Sanogo se vratio, ali vidjećemo da li će moći 90 minuta ili ne. Dioni je još van stroja, uspjeli smo da vratimo Pipa Falka i zadovoljni smo. Može da bude i bolje, ali smo zadovoljni kako smo izgledali 70 minuta u Lučanima, na stranu uvodnih 20", počeo je Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Njegova ekipa sada mora da igra u jakom ritmu sve do kraja ove polusezone,

"Hvatamo zalet do 15. decembra gdje nas očekuju utakmice na tri dana. Koliko već sutra jedna od najbitnijh u polusezoni", istakao je on. 

Ludogorec je posljednji u grupi i njima je neophodna pobjeda kako bi mogli da se nadaju bilo čemu, makar prolasku u Ligu Konferencija.

"Mislim da svako ko igra Evropu želi da pobijedi. Vidim da se priča da će doći bez nekoliko igrača, ali ako vratimo film unazad mi smo u Bugarskoj bili bez nekoliko igrača pa smo napravili jednu od najljepših pobjeda. Bilo ko da izađe kao protivnik mi idemo 100 odsto i respektujemo dosta njihovu istoriju zadnjih 10 godina. Na njih gledamo kao na najbitniju utakmicu u ovoj polusezoni", dodao je šef struke crveno-bijelih.

Ima Stanković jasnu viziju ko treba da izađe na teren u narednom meču.

"Ne mogu da znam do prije početka utakmice koga će izvesti Ludogorec, tako da sam skoncentrisan na nas. ali znam 95 odsto koga ću izvesti."

Pohvalio je svoju ekipu i igrače na samokritičnosti i napretku koji su napravili tokom ove polusezone.

"Mi smo uvek samokritični i ne bežimo od odgovornosti, prije svega ja, poslije toga i momci. Stvarno je zadovoljstvo raditi sa njima, jer kada se i pogreši znamo da smo pogrešili i radimo na tome da to promjenimo", ističe Stanković.

Ovaj meč će se igrati bez navijača i na tribinama će biti samo djeca.

"Faliće mnogo navijači jer smo u Lučanima imali naše navijače iza klupe i dali su ozbiljan vjetar u leđa. Zvezdaš je Zvezdaš da li je odrastao ili dijete. Biće nam sjajna podrška."

Pod znakom pitanja je Seku Sanogo, a ako iskusni defanzivni vezista ne bude mogao da počne meč startovaće Njegoš Petrović koji je u usponu forme.

"Fenomenalan je u posljednjih nekoliko utakmica, to je onaj Njegoš koga ja znam. Dosta samopouzdanja, dosta ritma, jakih duela, to je ono što ga krasi. Miran je, dosta je mirniji na lopti u posljednje vrijeme. Zvezda je takva, ima dosta pritiska, ali sada smo mi tu da istrpimo, sačekamo svakoga. Sada kako igra, može da igra bilo gdje", završio je Stanković. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC