• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - ovaj gol je "zakuvao" Partizanovu grupu: Grk pogodio sa pola terena i napravio problem crno-bijelima! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kiparski predstavnik bi pobjedom u Humskoj eliminisao crno-bijele iz daljeg takmičenja!

 konferencijska liga anortozis gent gol  Izvor: Twitter/printscreen/@EnzoNava97

Dva iznenađenja u Partizanovoj grupi potpuno su zakomplikovala situaciju pred posljednje kolo. Tako crno-bijeli, koji su do juče bili gotovo sigurni u nokaut fazi, mogu i da ispadnu iz daljeg takmičenja.

Podsjećamo, Partizan je poražen od Flore iz Talina, dok je Anortozis Famagusta bio bolji od Genta. Zbog tih rezultata se predstavnici Kipra i Estonije nadaju da bi u posljednjoj rundi mogli da naprave senzaciju koja ih vodi dalje!

Možda će vas zanimati

U nešto boljoj poziciji se nalazi Anortozis, koji će u posljednjoj rundi gostovati u Humskoj. Nakon što su šokantno savladali Gent, uz samo dva udarca ka golu rivala, oni maštaju o  pobjedi u Beogradu i prestizanju Partizana na tabeli.

A trijumf protiv lidera grupe bio je senzacionalan. Dogodio se nakon nevjerovatnog pogotka Lazarosa Hristodolopulosa (34), iskusnog fudbalera koji je pogodio gotovo sa centra terena.

Ovako je to izgledalo:

Grk koji ima 35 nastupa za svoju zemlju iskoristio je trenutak nepažnje i preciznim udarcem kaznio Sinana Bolata koji nije bio na pravom mkestu u tom trenutku. Udarcem sa gotovo 50 metara lobovao je čuvara mreže Genta, što je na kraju bilo dovoljno za trijumf kiparskog predstavnika.

Tako je nekadašnji fudbaler Panatinaikosa, AEK-a i Olimpijakosa, ali i italijanskih timova Bolonje, Verone i Sampdorije inicirao veliko slavlje u redovima Anortozisa i potpuno zakomplikovao situaciju u grupi.

Pogledajte gol Hristodolopulosa:

Podsjećamo, pred posljednje kolo Partizan se nalazi na drugoj poziciji u grupi, a slijedi mu meč u Beogradu protiv kiparskog predstavnika. Poraz bi eliminisao crno-bijele, dok bi pobjeda mogla da ih pomjeri na prvo mjesto ukoliko Flora napravi senzaciju i savlada Gent.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC