• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubili su Totenhem, Roma... Ima takvih dana u fudbalu: Iliev se oglasio poslije šokantnog poraza Partizana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor Ivica Iliev govorio je nakon poraza Partizana u Talinu.

 Ivica-Iliev-o-porazu-Partizana-od-Flore Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev hvalio je fudbalere crno-bijelih nakon meča u Gentu (1:1), ali je i te kako bio kritičan prema njima poslije šokantnog poraza protiv Flore (0:1).

Ne priliči Partizanu da gubi od ekipe iz Estonije, koja tri decenije nije ostvarila pobjedu u grupi UEFA takmičenja, a posebno da i opšti utisak pored rezultata ne bude pozitivan. Zbog toga je Iliev u izjavi za "MaxBet Sport" poručio da mu je pomalo nevjerovatan splet događaja "prije i za vrijeme utakmice sa Florom".

"Ako je trebalo da doživimo utakmicu sa toliko grešaka i pehova, onda u redu i siguran sam da se ovako nešto više neće ponoviti", poručio je Iliev i dodao:

"Sve mi se nekako čini da smo se previše opustili. Da smo možda malo i potcijenili rivala! Odlično smo ušli u takmičenje, zabilježili dvije pobjede, a onda u naredna tri meča osvojili samo bod. To je činjenica. I umjesto da mirno privedemo sve kraju, dogodilo se da je jedna utakmica promijenila sve. Kada ovo pričam, mislim na sve nas u klubu, a polazim od sebe".

Iliev dodaje da je pristup utakmici bio nedopustiv, kao i da ima utisak da su "svi unaprijed upisali tri boda", ne samo igači. A pored toga ni duge stvari im nisu išle na vodenicu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev.
Izvor: MN PRESS

"Dalje, gol smo primili u najgorem mogućem trenutku, u 44. minutu i to ni iz čega, ali bukvalno. Tada smo izgleda tek shvatili svu ozbiljnost situacije pa smo u drugom poluvremenu pokušali nešto, ali ima dana kada zaista ništa ne polazi za rukom. zatim je došla i povreda Markovića, u trenutku kada je trebalo da stisnemo rivala u posljednjih deset minuta. Nažalost, zbog ranije izvršenih izmjena ostali smo sa igračem manje što je bio dodatni problem", poručio je Iliev.

Sportski direktor Partizana dodaje i da svakodnevno priča sa fudbalerima, kao i da vjeruje da Stanojević sve drži pod kontrolom, al da svako treba da pođe od sebe i preispita se.

"Od jedne realno dobre situacije došli smo do toga da nam je posljednji meč biti ili ne biti za opstanak u Evropi. Ali ponavljam, ako je trebalo da nam se u jednom meču sve ovo izdešava, onda neka... Uostalom, u Ligi konferencija bilo je još zanimljivih rezultata", rekao je Iliev i naveo primjere:

"Jedna Mura dobila je Totenhem, ranije je norveški Bodo pobijedio Romu 6:1. Ima takvih dana u fudbalu".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC