• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenera Junajteda već boli glava - neće pomoći ni Žoržinjov poklon: Uzeli su bod, ali ovo nije njegov fudbal!

Autor Dragan Šutvić

Vezni fudbaler Čelsija poklonio gol, pa izjednačio sa bijele tačke, a Mančester junajted odigrao katastrofalan meč.

 premijer liga čelsi mančester junajted 1 1  Izvor: Profimedia

Totalna dominacija Čelsija u derbiju kola nije donijela rezultat. Imali su Plavci posjed lopte od oko 65%, ali to nisu uspjeli da materijalizuju. Mančester junajted je iz prvog šuta na gol Eduara Mendija uspio da postigne pogodak i šokira sve na stadionu...

Pogodak Džejdona Sanča došao je nakon strašne kontre i velike greške Žoržinja, koji se kasnije iskupio pogotkom sa bijele tačke i postavljanjem konačnog rezultata - 1:1!

Možda će vas zanimati

Pogodak Sanča u 50. minutu meča bio je prvi konkretan napad koji smo vidjeli od ekipe koju privremeno vodi Majkl Kerik. Za razliku od njega koji bi možda mogao da bude zadovoljan, Ralf Rangnik sigurno nije.

Sve ono što je na ovom meču radio Mančester junajted debelo se kosi sa njegovom fudbalskom filozofijom. Umjesto visokog presinga kakvom je naučio između ostalog i Jirgena Klopa, engleski velikan je riješio da samo gleda. Sjeli su u krilo, kako se to žargonski kaže, Davidu De Hei, pa ih je samo sreća pogledala da do odlaska na odmor ne prime barem neki pogodak.

U nastavku su iskoristili veliku grešku, ali nisu uspjeli da sačuvaju prednost. Da jesu - ne bi bilo zasluženo. Čelsi je bio mnogo bolji rival na ovom susretu, pa će i pored toga što su sa bijele tačke stigli do boda biti nezadovoljni što nisu upisali trijumf.

Nakon ovog kola Premijer lige Čelsi je ostao prvoplasirani tim, ali sa samo jednim bodom više od Mančester sitija. Mančester junajted je osmi tim na tabeli, sa samo 18 osvojenih bodova, pet manje od Vest Hema koji zauzima poziciju koja vodi u Ligu šampiona i čak 12 manje od lidera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC