• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nisu normalni uslovi za fudbal: Stanojević bijesan zbog podloge na "Čairu" 

Autor Haris Krhalić

Slavio je Partizan u meču osmine finala Kupa Srbije, ali trener Stanojević je istakao šta je njegovoj ekipi otežalo posao.

 partizan dubočica aleksandar stanojević nezadovoljan uslovima na terenu Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Partizana uspeli su da odrade posao po planu i obezbede plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu 1:0i tako nastavili svoj put u najmasovnijem domaćem takmičenju.

Ipak, poslije meča, trener Aleksandar Stanojević istakao je teren stadiona "Čair" kao razlog zbog čega je njegovoj ekipi bio otežan posao.

Partizan je slavio golom Marka Milovanovića u 39. minutu, ali u drugom poluvremenu nisu uspijevali da prikažu podjednako dobru igru kao u prvih 45 minuta.

Upitan poslije pobjede da li ovakvom trijumfu treba "gledati u zube", Stanojević je imao šta da kaže o travnatoj podlozi koja je bila vrlo oštećena.

"Znate šta, po ovakvom terenu je mnogo teško igrati, ovo nisu normalni uslovi za fudbal i mnogo je teško", počeo je Stanojević za TV "Arenasport".

"Naravno, čestitam Dubočici koja je bilo izvanredno organizovana, nikakve nemamo zamjerke na utakmicu, ali je teško bilo. Tako da moramo biti zadovoljni. Nismo mogli u određenim situacijama da kontrolišemo loptu. Izuzetno je teško, stvarno. Mogu biti zadovoljan, prošli smo dalje, pobijedili smo, prije tri dana smo igrali utakmicu, igramo opet za četiri. Svaka čast momcima i čestitam Dubočici na dobroj igri", rekao je Stanojević poslije pobjede njegovog tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC