• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Braga ima isti problem kao Zvezda! Pred najbitniji meč, velikan zove trenera - Portugalac dobio strašnu ponudu!

Autor Dragan Šutvić

Portugalski tim mogao bi da se rastane sa Karlosom Karvahalom, koji ima ponudu da preuzme jedan od najboljih timova Južne Amerike.

 flamengo želi trenera brage  Izvor: MN PRESS

Najupućeniji italijanski novinari sinoć su prenijeli informaciju da je Sampdorija ponovo zagrizla za Dejana Stankovića i da namjeravaju da ga odvedu već ove nedjelje. Zvezda je stopirala taj prelazak jer želi obeštećenje, pojavili su se problemi, pa nekadašnji kapiten crveno-bijelih ostaje na klupi. Za sada...

Srpskom timu slijedi gostovanje Bragi u Portugalu, a najbliži pratilac Zvezde u grupi ima gotovo identične probleme. I njihovog trenera drugi klub zove nekoliko dana pred najbitniji meč u sezoni.

Možda će vas zanimati

Iskusni Karlos Karvahal koji od prošle sezone sedi na klupi Brage dobio je zanimljivu ponudu da se preseli u brazil i preuzme jednog tamošnjeg velikana. Za usluge Portugalca zainteresovan je Flamengo, ali se ta opcija ne sviđa Bragi.

Brazilski velikan je prije nedjelju dana poražen u finalu Kopa Libertadores, a zbog tog neuspjeha smijenjen je dosadašnji trener Renato Gaučo. OIdmah se krenulo u potragu za novim šefom struke, problem nije ni obeštećenje koje su spremni da plate, ali potvrdan odgovor nisu dobili.

"Stalno ima kontakta, ali imam ugovor sa Bragom. Pričao sam sa predsjednikom, ako bude nešto novo obavijestiće me. Imam ugovor do kraja sezone i fokusiran sam na Bragu", istakao je Karvahal kojeg u četvrtak očekuje važan meč protiv Crvene zvezde.

Srpski tim bi pobjedom obezbijedio prvo mjesto na kraju grupne faze, a mogao bi i da eliminiše Portugalce kojima ne bi odgovarao trijumf Mitjilanda protiv Ludogoreca u Razgradu. Karvahal će biti pod pritiskom da ostvari dobar rezultat, ali ga očigledno čeka posao i ako to ne uradi.

Tokom bogate trenerske karijere Karlos vodio je brojne portugalske timove, a radio i u Grčkoj, Turskoj i Engleskoj.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC