• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković hoće da ide, ali ga Zvezda ne pušta? Nove informacije iz Italije, evo kako crveno-bijeli tjeraju Sampdoriju!

Autor Dragan Šutvić

Načelni dogovor navodno već postoji između Dejana Stankovića i Sampdorije, ali Crvena zvezda neće da pusti trenera koji ima ugovor do 2024. godine.

 crvena zvezda sampdorija dejan stanković Izvor: Profimedia

Crvena zvezda se bori za nokaut fazu Lige Evrope, ali bitku vodi i na drugom polju, možda čak i važnijem u ovom trenutku, pošto je Dejan Stanković ponovo prvi kandidat za klupu Sampdorije!

Uspjeli su crveno-bijeli da produže ugovor sa talentovanim trenerom i tako odbiju prvi "nalet" kluba iz Đenove, ali sada je kontroverzni biznismen Masimo Ferero još agresivniji. U noći između nedjelje i ponedjeljka odjeknula je vijest da Sampdorija vidi Stankovića na klupi, ubrzo je stigao odgovor Zvezde da to nije moguće, ali to nije sve...

Možda će vas zanimati

Italijanski sportski novinar Nikolo Šira, specijalizovan za prelazni rok i transfere, objavio je informaciju da se Stanković već načelno dogovorio sa Sampdorijom, a da Zvezda to nije prihvatila i traži odštetu.

"Crvena zvezda je tražila plaćanje penala (klauzule u ugovoru u vidu obeštećenja prim. aut.) kako bi dala zeleno svjetlo za odlazak Dejana Stankovića. Ferero ne želi to da plati. Za petak je zakazana utakmica sa Đenobom koja će biti posljednja šansa za Daversu. Ako ponovo izgubi, biće otpušten", napisao je Šira.

U odgovoru na pitanje jednog navijača Crvene zvezde pojasnio je šta se tačno dešava pošto je dobro poznato da šampion Srbije u četvrtak protiv Brage igra odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Zapravo, Zvezda je tražila plaćanje obeštećenja kako bi usporila Sampdoriju. Stanković je načelno postigao dogovor sa Sampdorijom, ali Zvezda ne želi da ga pusti. Vidjećemo šta će se dešavati u narednim sedmicama", dodao je italijanski novinar, inače vrlo dobro upućen u "merkato".

Izvor: MN PRESS

Podsjetimo, Stanković je prethodnih nekoliko dana pričao o tome kako se umorio u Crvenoj zvezdi, što su mnogi protumačili kao potencijalni odlazak iz kluba, pa su to priče iz Italije samo podgrijale.

"Svako ko zna kakav je osjećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, volio bi da ostane u Zvezdi cijeli život. I kao igrač i kao trener. Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lijepo, ali i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan, i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvijek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao. Lijepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar...", rekao je Stanković nedavno.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC