• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražio je Stankovića, pa dao ostavku: Predsjednik Sampdorije donio odluku poslije hapšenja!

Autor Haris Krhalić

Masimo Ferero se povukao sa mjesta predsjednika Sampdorije.

 predsjednik sampdorije podnio ostavku Izvor: MNPress/Profimedia

Prva želja predsednika Sampdorije Masima Ferera bio je Dejan Stanković. Najpoznatiji italijanski novinar Fabricio Romano je u nedjelju uveče preneo informaciju da želi da dovede stratega Crvene zvezde.

Međutim, od ponedeljka ujutru se dogodio veleobrt. Ferero je uhapšen zbog finansijskih malverzacija, a sada je donio novu odluku.

Sampdorija je potvrdila da je kontroverzni biznismen poslije hapšenja odlučio da se povuče sa mjesta predsjednika kluba.

Možda će vas zanimati

 "Kako bi zaštitio interese kluba od svih spekulacije i svih aktivnosti koje klub ima gospodin Ferero je odlučio da se udalji od svega i da podnese ostavku. Takođe, u potpunosti će sarađivati u istrazi kako bi se cijela situacija što prije riješila. Uvjereni smo da će se to vrlo brzo dogoditi", navodi se u saopštenju kluba.

Za sada nema mnogo informacija o tome šta je tačno skrivio Ferero, ali ga je finansijska policija pratila već duže vrijeme. Navodno je lažirao papire i proglasio bankrot, za šta nije bilo osnova, pa je odmah zbog toga prebačen u zatvorsku jedinicu. Osim njega, još pet osoba je "palo" u sklopu iste istrage, ali je njima određen kućni pritvor.

U Sampdoriji je trenutno vrlo napeta situacija jer je trener Daversa pred otkazom, i navodno je dobio još jedan meč da se pokaže, a kada su u pitanju pregovori sa Dejanom Stankovćem Zvezdan Terzić je u katkoj izjavi za MONDO rekao svoj stav o tome.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC