• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ista, a mi smo bolji! Trener Brage sprema osvetu: Igramo napadački i bićemo prvi u grupi!

Autor Haris Krhalić

Braga hoće sva tri boda i prvo mjesto koje je trenutno Zvezdino.

 trenet brage o utakmici sa crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u septembru savladala Bragu (2:1) u Beogradu i time stekla veliku prednost u grupnoj fazi Lige Evrope, pa pred posljednje kolo - upravo protiv Portugalaca - drže prvo mjesto na tabeli sa 10 bodova.

Braga naravno želi osvetu i učiniće sve da u četvrtak od 21 čas u svom "kamenolomu" dođu do tri boda koja će im donijeti prvo mjesto, ujedno i osminu finala Lige Evrope. Drugoplasirani ide u šesnaestinu finala, a s obzirom na to da se sastaju još Mitjiland i Ludogorec, postoji "opasnost" i od trećeg mjesta koje vodi u Konferencijsku ligu.

Možda će vas zanimati

Stanković je pred utakmicu u Portugalu nahvalio protivnika, kazavši da su znatno bolji sada nego prije tri mjeseca, a isti zaključak ponovio je i njihov trener Karlos Karvaljal.

"Crvena zvezda je na istom nivou kao kada smo odigrali meč u Srbiji, dok smo mi mnogo bolji nego tada. Preživljavamo dobar period, postižemo golove, igramo napadački, stvaramo šanse, imamo balans i samopouzdanje. Ako budemo prikazali najbolje izdanje - bićemo prvi u grupi", rekao je Karvaljal.

Ipak, dobro znaju da Zvezda može da bude prva i ako ne izgubi...

"Njima prolaz dalje garntuju dva rezultata, pa će imati opciju više. Ali imaćemo i mi jer smo izbalansiran tim i možemo da pobijedimo samo ako budemo imali ravnotežu. Protivnička ekipa je vrlo borbena, ali takođe i potcijenjena".

Prethodnih dana Braga je imala problema sa povredama, kao i Zvezda. Tako su neizvjesni Tormena, Al Musrati i Galeno, međutim posljednje informacije govore da su trenirali prethodnih dana i da će biti uvršteni u ekipu. Sigurno će biti u sastavu, ali još nije poznato da li će igrati.

"Biće dio tim samo ako budu 100 odsto spremni. Sada smo u odlučujućoj fazi, nije dovoljno 99...", zaključio je Karvaljal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC