• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo i ekipa zbog korone ne izlaze na teren: Stigla zvanična odluka, Junajted poslao izvinjenje rivalu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Crveni đavoli" su morali da zaključaju trening-centar, a onda i da traže odgađanje utakmice. Liga je odgovorla u toku noći.

 korona u mančester junajtedu Izvor: Profimedia

U noći u kojoj je Premijer liga objavila alarmantne podatke o zaraženima u tom takmičenju, zvanično je odgođena utakmica Brentford - Mančester junajted, prvobitno zakazana za utorak u 20.30.

Ekipa Ralfa Rangnika neće putovati u London na meč protiv "pčela" zbog povećanog broja pozitivnih, a ta odluka saopštena je u toku noći između ponedjeljka i utorka. Samim tim, naknadno će biti određen termin kad će Kristijano Ronaldo i saigrači odigrati utakmicu u kojoj su htjeli da "vežu" četvrtu pobjedu u nizu u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Zbog istog razloga već je odgođena i utakmica Brajton - Totenhem, koja je trebalo da bude odigrana minulog vikenda. Takođe, potvrđeno je da ima zaraženih i u Lesteru, Aston vili i Noriču...

Ostaje da se vidi da li će korona napraviti još veći problem rukovodstvu takmičenja i poremetiti već zgusnuti kalendar. "Ova odluka donijeta je u skladu sa medicinski savjetnicima, a sve zbog vanrednih okolnosti." poruka je Premijer lige.

Ovim povodom oglasio se i Mančester junajted.

"Poslije potvrde rezultatima PCR testa da među prvotimcima i stručnim štabom ima pozitivnih, neophodan je njihov dodatni nadzor. Odlučili smo da zatvorimo trening-centar u Karingtonu na 24 sata za sve aktivnosti prvog tima, da bismo smanjili rizik za dalje širenje infekcije. Pozitivni su izolovani u skladu sa protokolima Premijer lige", navedeno je u klupskom saopštenju

Junajted je otkrio da je na njegov zahtjev odgođena utakmica i obrazložio tu molbu.

"S obzirom na to da smo otkazali treninge i da je tako poremećen ritam ekipe, a s obzirom na to da nam je zdravlje tima i stručnog štaba prioritet, klub je zahtijevao da meč bude odgođen. Bord Premijer lige je donio odluku u skladu sa savjetima nadležnih. Mančester junajted žali zbog neprijatnosti koje je kovid uzrokovao Brentfordu i navijačima oba kluba", navedeno je.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC