• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real je bijesan - zbog UEFA mijenjanju taktiku oko Mbapea: Sve je bilo isplanirano za transfer, sad imaju novu ideju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Madriđani će sada morati drugačije da se postave u toj priči.

 Real Madrid će pregovarati sa Mbapeom poslij meča sa PSŽom Izvor: Profimedia

Žreb UEFA za osminu finala napravio je potpuni haos! Prvi žreb u ponedeljak bio je neispravan, mnogi su sumnjali na namještanje parova, a potom je iz drugog pokušaja izabrana konačan spisak parova nokaut faze.

I na kraju je taj drugi žrijeb razbjesnio Real Madrid, koji će sada morati da promijeni svoju strategiju oko transfera Kilijana Mbapea!

Možda će vas zanimati

 Bilo je raznih reakcija na žrijeb UEFA, neki su bili zadovoljni što je procedura bila ponovljena, ali Real Madrid nije. "Kraljevski klub" vjeruje da je njihov prvobitni žrijeb i dvomeč protiv Benfike bio validan, jer se dogodio prije incidenta vezanog za kuglicu Mančester junajteda.

Ipak, UEFA je ponovila cijeli žrijeb i umjesto protiv Benfike, Real će sada morati na megdan Pari Sen Žermenu. Ne samo da će se Lionel Mesi vratiti na "Santijago Bernabeu" gdje je često postizao golove, već to znači i duele protiv Kilijana Mbapea.

Zvijezda PSŽ-a i Francuske je glavna želja Reala, koji će sada promijeniti strategiju oko njegovog eventualnog dolaska u klub. Kako Mbapeu 30. juna 2022. ističe ugovor, Real će imati pravo da od 1. januara počne pregovore s igračem, ne bi li što prije potpisali predugovor.

Ali kako javlja španski "AS", Real će sada iz poštovanja prema svom protivniku u Ligi šampiona sačekati da prođe dvomeč protiv PSŽ-a. To se čini kao mudar potez jer ni Mbape ne želi da pokaže nepoštovanje prema PSŽ-u niti da mečeve protiv Reala igra sa već potpisanim ugovorom sa Madriđanima.

Revanš meč osmine finala te dvije ekipe odigraće 7. marta, a u Realu će džentlmenski sačekati da taj susret prođe, ne bi li se Real aktivirao oko misije "Kilijan Mbape". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC