• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Sitiju - Gvardiolu igrači ništa ne slušaju: Jedan ide kod gospodarice, dvojicu izbacio iz tima zbog izlazaka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Previše se opustili, pa je moralo da se kažnjava - nisu bili u timu za posljednji meč.

 igrači mančester junajteda ne slušaju pepa gvardiole Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija igraju fantastično u ovoj sezoni Premijer lige i trenutno važe za najveće favorite u tom takmičenju. Na posljednja dva meča postigli su 11 pogodaka, nisu primili nijedan i polako stiču prednost u odnosu na ostale konkurente za trofej. Ali, nije sve tako sjajno u klubu...

Nakon što je jedna engleska profesionalna gospodarica otkrila da ima seanse sa fudbalerom "Građana", postalo je jasno da je Pep Gvardiola suspendovao dvojicu fudbalera nakon ubjedljive pobjede protiv Lidsa (7:0).

Možda će vas zanimati

Džek Griliš i Fil Foden nisu bili u konkurenciji za meč protiv Njukasla, a španski trener objasnio je da njih dvojicu nije odmarao zbog gustog rasporeda.

"Zašto je igrao ovaj tim? Zato što su ti igrači zaslužili da igraju, a drugi nisu zaslužili. U ovom periodu oko Božića moramo da obratimo pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati. Moramo ostati fokusirani. Znam da je teško pred kraj godine, ali moramo", zaključio je Gvardiola.

Povod za ovakvu reakciju jeste fotografija iz izlaska koja se pojavila na društvenim mrežama. Odmah nakon što su deklasirali Lids dvojica engleskih fudbalera preselili su se u kafić, gdje su ostali do kasno.

Sutradan su se pojavili na treningu, ali Pep nije bio zadovoljan stanjem u kojem se nalaze u tom trenutku. Zbog toga su precrtani za meč protiv Njukasla, a to bi moglo da im bude i posljednje upozorenje.

Podsjećamo, Fil Foden je jedan od najboljih projekata Sitijeve omladinske škole, dok je Džek Griliš prethodnog ljeta plaćen 100 miliona funti Aston Vili. Mnogi tvrde da taj novac neće moći da opravda igrama na terenu. 

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC