• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin je prvi strijelac Dinama, a sad je na prodaju: Hrvati traže milion evra!

Autor Haris Krhalić

Konačno je počeo da pogađa, a to je prilika da se na njemu zaradi.

 Andrića želi Verder Izvor: MN PRESS

Taman je počeo da trese mreža u Dinamu, a klub iz Zagreba će ga sada prodati! Komnen Andrić se ove sezone vratio sa pozajmice u Rusiji i zaigrao za šampiona Hrvatske, a poslije jedne dobre polusezone bi mogao da napusti klub. 

Postigao je pet golova u ligi ove sezone i najbolji je strijelac ekipe u domaćem prvenstvu. Uz njega su i Mislav Oršić i Bruno Petković dali po pet golova.

Možda će vas zanimati

Ipak "modri" žele da napune kasu, a ukoliko žele da zadrže Luku Ivanušeca koga traže mnogi evropski velikani, moraće na drugom mjestu da nađu novac. 

Marin Leovac, Frensis Mubanđe, Marko Tolić i Josip Šutalo su na prodaju, a sada hrvatski mediji prenose da iz Njemačke postoji interesovanje za Komnena Andrića.

Verder koji pokušava da se vrati u Bundesligu spreman je da plati bar milion evra za korpulentnog napadača iz Baljevca. Andrić je u karijeri do sada igrao za Radnički iz Kragujevca, OFK Beograd, Belenenseš, Žalgiris i Inter iz Zaprešića prije dolaska u Dinamo. 

Ovo bi mu bio prvi put da zaigra u Njemačkoj, a u Verderu bi u slučaju transfera postao saigrač sa reprezentativcem Srbije Milošem Veljkovićem. Verder je trenutno tek sedmi u "cvajti", ali je na bod od trećeg mjesta koje donosi mjesto u baražu za ulazak u Bundesligu. 

Imaju ove sezone problema sa realizacijom pošto nijedan igrač ovog tima još uvijek nije došao do dvocifrenog broja pogodaka i Andrić bi bio veliko pojačanje. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC