• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok! Ronaldo hoće u Barsu - već im se ponudio? Španci na poseban dan "otkrilI" veliki transfer!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Španski list je danas bio senzacionalistički nastrojen jer je u toj zemlji dan šale...

 Šok! Ronaldo hoće u Barsu - već im se ponudio? Španci na poseban dan "otkrilI" veliki transfer! Izvor: Profimedia

Nevjerovatno da nevjerovatnije ne može da bude - Španci javljaju da nam se bliži fudbalski "transfer 21. vijeka".

Kristijano Ronaldo se ponudio Barseloni i želi da se preseli na "Nou Kamp" već u januarskom prelaznom roku... Ipak, radi se samo o šali!

Ovu bombastičnu vijest donosi katalonski "Mundo Deportivo", koji je u utorak ujutro objavio da nekadašnji superstar Real Madrida želi da se oproba u dresu "blaugrane". Ipak, u Španiji je ovog utorka dan šale, pa je i katalonski list riješio da isto uradi svojim čitaocima.

Kako se navodi u šaljivoj vijesti, Ronaldo se ponudio Barseloni i to preko Đerara Pikea, štopera sa kojim je nekada dijelio svlačionicu u Mančester junajtedu.

Pike je prema njihovim riječima potom kontaktirao trenera Ćavija, ne bi li mu prenio Ronaldovu poruku, pošto Portugalac zna da je Barsi potreban igrač koji postiže golove.

Navodno je i Ronaldov agent Žorž Mendeš započeo posao sa predsjednikom Barselone Đoanom Laportom, ne bi li prostudirao mogućnosti za ovakav posao. Ističe se da su upravo Mendešovi dobri odnosi sa Laportom još jedan zamajac u čitavoj priči.

Izvor: Profimedia

Ipak, iako se moglo povjerovati u to da Ronaldo nije srećan u Junajtedu i da nije zadovoljan saradnjom s Ralfom Rangnikom, u njegov odlazak u Barselonu je bilo teško povjerovati, pa se tu "Mundo Deportivo" malo odao...

Na stranu čak i činjenica da je devet godina nosio dres Real Madrida, sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona, postoji i finansijski aspekt, koji bi u ovom trenutku vjerovatno bio i presudan.

Barselona se muči sa dovođenjem igrača i poput Ferana Toresa, dok mladog Jusufa Demira ne žele da koriste do kraja prelaznog roka kako ne bi aktivirali klauzulu od 10.000.000 evra obavezne kupovine.

Finansije neophodne za dovođenje Ronalda su nezamislive za Katalonce u ovom trenutku, ali u katalonskom listu su riješili da na njihovu verziju prvoaprilske šale dobro zabave svoje čitaoce.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC