• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad sistema u Junajtedu - igrači u klanovima: Ronaldo u šoku šta ga je dočekalo - "Najgori tim koji pamtim"

Autor Dragan Šutvić

Mančester junajted tone sve dublje i dublje.

 mančester junajted klanovi Izvor: Profimedia

Mančester junajted je krajem novembra odlučio da smijeni Olea Gunara Solskjera zbog slabih rezultata, potom su nakon dosta oklijevanja izabrali Ralfa Rangnika, međutim malo šta se promenilo...

Istina, Junajted je upisao tri pobjede kada je Nijemac sjeo na klupu, ali i raspored mu je išao na ruku. Zažmurili su navijači i na dva "iksa" protiv Jang bojsa i Njukasla, međutim poraz od Vulverhemptona (0:1) u ponedjeljak ponovo je upalio "alarme" na Old Trafordu.

Možda će vas zanimati

Nije to samo zbog igre, nego je problem ponovo u atmosferi unutar svlačionice, pošto je veliki broj fudbalera izuzetno nezadovoljno i odnosi među igračima su vrlo "zategnuti".

Kako piše "Dejli Mejl" trenutno vlada rasulo pošto su Antoni Marsijal, Edinson Kavani, Doni van de Bek, Din Henderson, Huan Mata i Džesi Lingard odlučili da zbog manje minutaže promijene sredinu, a novi trener nije ih ubijedio da bi trebalo da ostanu do kraja sezone.

"Oni su samo dio grupe koja ne može da shvati zašto ne igraju kada je tim tako slab", navodi se u tekstu britanskog tabloida i podsjeća da je isti problem prethodno imao i Ole Gunar Solskjer.

Njegov nasljednik Ralf Rangnik, koji je samo privremeno rješenje do kraja sezone i tada će se preseliti u direktorsku fotelju, evidentno nije uspio da ih "razmrda" kako su to mislili vlasnici, nego je zavladala potpuna apatija iz koje će se Junajted baš teško izvući.

"Pola igrača je nezadovoljno. Stariji otvoreno govore da je ovo najgora ekipa i najgora atmosfera koju pamte u klubu. Razdvojeni su i podijeljeni u klanove", dodaje se dalje.

Jedan od problema je i Kristijano Ronaldo koji nije uspio da se nametne kao vođa u Junajtedu.

"Kad je organizovao večeru tokom koje je trebalo da se zbliže, neki važniji igrači Junajteda čak nisu ni došli. I sam Ronaldo je iznenađen koliko je Junajted lošiji nego što ga je ostavio", objašnjava se u tekstu "Dejli Mejla" koji otkriva navijačima šta se zaista dešava u klubu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC