• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac kreće sa pripremama: Cilj je Evropa, situacija sa Zakarićem i dalje nije jasna

Autor Haris Krhalić

Situacija sa Goranom Zakarićem i dalje nije jasna.

 FK Borac pres Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca danas od 13 časova kreću sa pripremama za nastavak sezone. Pored novog sporstkog direktora u klub je došao i novi pomoćni trener Armando Marencija koji će sarađivati sa Miljanovićem.

Na pres konferenciji održanoj  danas povom prozivke i nastavka priprema predsjednik kluba Bogoljub Zeljković je govorio o protekloj godini. 

Možda će vas zanimati

"Iza nas je najuspješnija godina u istoriji FK Borca, u kojoj smo nakon deset godina vratili titulu u naš grad te igrali finale Kupa. Ono što nas očekuje u narednim mjesecima jeste nastavak šampionata.", rekao je Zeljković.

On je govorio o promjenama u samom klubu:

"Odlučili smo se za promjene unutar samog kluba, a jedna od najvažnijih odluka jeste da nakon mnogo godina ponovo aktiviramo ulogu sportskog direktora. Novi sportski direktor našeg kluba je gospodin Tomislav Ivković. Ovim putem mu želim dobrodošlicu u naš klub i grad, te da mu poželim mnogo uspjeha u našem zajedničkom radu".

Zeljković je rekao kako je cilj kao i svake godine osigurati plasman u Evropu te izboriti plasman u finale Kupa BiH.

"Prije dolaska Ivkovića obavili smo razgovor sa trenerom Miljanovićem i odlučili da on ostane i ovim putem želim da dam potpunu podršku Miljanoviću za nastavak sezone . U trenutku kada je on preuzeo klub bili smo posljednji na tabeli, a na kraju polusezone smo završili na poziciji broj tri i izborili plasman u četvrtfinale kupa BiH", dodao je Zeljković.

Trener Miljanović je prije svega poželio je dobrodošlicu Ivkoviću i Marenciju, za koje je rekao kako su odlični sportski radnici.

On je govorio i o pripremama: 

"Što se tiče samih priprema danas se vraćamo na teren, i do 27. januara smo tu. Pokušaćemo  taj dio da odradimo na našem stadionu. Nakon tog krećemo u Tursku gdje ćemo odigrati nekoliko pripremnih utakmica".

Kada je u pitanju ekipa tu nema mnogo promjena.

"Očekujemo da će se vi igrači odazvati danas čak i Goran Zakarić i ako je situacija s njim i dalje nejasna. Ostatak igrača je tu, a očekujemo da nam se danas priključi i novo pojačanje Brkić".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC