• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Zvezda dovela beka Valensije: Koštao 8 miliona, igrao za Italiju, ali ima jedan problem

Autor Haris Krhalić

Zvezda je kaparisala još jedno pojačanje ove zime.

 Kristijano Pičini potpisao za Zvezdu Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Crvena zvezda je poslije dolaska Ohija Omoižanfa, i produžetka ugovora sa Ibrahimom Mustafom, konačno riješila i pitanje desnog beka koje ju je već dugo "žuljalo".

Odlučili su se da ovoga puta dovedu inostrano pojačanje, a to će na kraju biti bivši italijanski reprezentativac Kristijano Pičini (29) koji stiže iz Valensije, prenosi "Mozzart Sport". Ugovor sa Zvezdom potpisaće do ljeta 2024. godine, a poznato je i da će biti u grupi najbolje plaćenih igrača kluba.

Možda će vas zanimati

Pičini je prihvatio ponudu Zvezde od 600.000 evra na godišnjem nivou, bez uračunatih bonusa, što znači da će zarađivati upola manje nego što je u prethodnom periodu u Valensiji.

Njemu je ugovor sa "slijepim miševima" isticao za šest mjeseci, a Valensije mu je dala "čiste papire" pošto nije bio u njihovim planovima. U posljednje tri sezone imao je mnogo problema sa povredama, dok je minule jeseni nastupio na ukupno osam utakmica (samo 393 minuta) i postigao je jedan gol.

Sezonu ranije odigrao je samo 123 minuta kombinovano za Valensiju i Atalantu, još manje ga je bilo u sezoni 2019/20 kada je zbog povrede koljena igrao tek 75 minuta, dok je tokom 2018/19 bio važan član rotacije u Valensiji (38 mečeva).

Sve u svemu radi se o veoma dobrom italijanskom beku koji je prije tri i po godine vredio osam miliona evra, međutim povrede su ga i te kako poremetile. Dolazak u Zvezdu poslužiće mu da "osvježi" karijeru, a Zvezda nije željela preterano da rizikuje i zato je sa njim ugovor potpisan na dvije i po sezone.

Ako ostane do kraja ugovora, bez bonusa će zaraditi 1,5 miliona evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC