• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupio navijače za 115 sekundi! Sjajan debi bivšeg asa Junajteda u dresu Venecije: Ako želiš najbolje, sve ide kako treba

Autor Dragan Šutvić

Nani je već našao mjesto u srcima navijača Venecije.

 nani debi za veneciju asistencija  Izvor: MN PRESS

Iz Sportinga i rodnog Portugala u slavni Mančester junajted i nazad, a potom Fenerbahče, Valensija, Lacio, pa novi povratak u Sporting, pa Orlando Siti – i na kraju Venecija!

To je fudbalski put portugalskog veterana Nanija, koji je prije dva mjeseca proslavio 35. rođendan, a koji je danas debitovao u dresu povratnika u Seriju A.

Možda će vas zanimati

Portugalac je tako odigrao prvi meč u elitnom italijanskom rangu još od 20. maja 2018. godine, kada je kao član nebeskoplavih iz Rima dobio šest minuta u posljednjem kolu, u porazu (2:3) od Intera.

Danas je njegov novi klub odmjerio snage sa Empolijem na domaćem terenu, a Naniju je bilo dovoljno 115 sekundi da se navijačima "uvuče pod kožu".

Ušao je u igru u 72. minutu, a već u narednom minutu uknjižio asistenciju za izjednačujući pogodak i konačnih 1:1.

"Ovo je veoma dobar start!", kroz smijeh je Nani rekao za DAZN.

"Cijeli tim je odigrao odlično, znali smo da je ovo za nas važan trenutak, moramo da skupimo što je moguće više poena. Mogli smo da dođemo i do pobjede, ali dug je put ispred nas i znamo da možemo bolje", istakao je Portugalac, pohvalivši saigrače za igru tokom drugog poluvremena.

"Svi igrači su bili na višem nivou tokom drugog dijela. Bili smo agresivniji i to se isplatilo. Izjednačenje nam je podiglo samopouzdanje, ali nažalost nismo uspjeli da trijumfujemo."

Da li je bilo nervoze pred povratnički meč u Seriji A?

"Jesam bio malo nervozan jer nisam odradio mnogo treninga i nisam u najboljoj formi, ali ako želiš najbolje, onda sve ide kako treba", kaže Nani, koji se raduje nastupima u najjačem rangu na Apeninima.

"Serija A je najbolje takmičenje, mislim da je ovo sjajan trenutak za nastup u ovoj ligi. Moram malo i da popravim svoj italijanski, prošlo je dugo vremena otkako sam igrao ovdje", zaključio je Nani, koji će zajedno sa saigračima u narednom kolu biti na najtežem mogućem ispitu.

Venecija će sljedećeg vikenda gostovati aktuelnom šampionu Interu.

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC