• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti iz Italije: Super-agent na intenzivnoj njezi! Iz bolnice procurilo da je kritično, situacija zabrinjavajuća

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati fudbalski agent je "zabrinjavajuće", kako javljaju izvori iz bolnice

 mino rajola u bolnici Izvor: Profimedia

Poznati fudbalski agent Mino Rajola danima leži na intenzivnoj njezi u milanskoj bolnici San Rafaele. Prema pisanju nemačkog "Bilda", on je tamo smješten zbog problema sa plućima.

Rajola je hospitalizovan 12. januara, kada je doveden na hitnu operaciju. Iako njegovi saradnici uvjeravaju da nema uzbune i da je poznati agent na testiranjima koja zahtijevaju da bude pod anestezijom, "Bild" je u četvrtak javio da je Rajola u "ozbiljnom" stanju na intenzivnoj njezi.

Rajola je Italijan rođen 1967. u Salernu, na jugu Italije, mada je odrastao u Holadniji, gdje je bio konobar u lancu restorana svog oca. Menadžerskim poslom bavi se od devedesetih, a prve velike zvijezde koje je zastupao bile su Denis Berkamp i Vim Jonk (obojicu je odveo u Inter) i drugi holandski asovi.

Prvi veliki transfer koji je napravio bio je odlazak Pavela Nedveda iz Sparte Prag u Lacio 1996, u narednim decenijama je povećavao svoj uticaj, kao i bogatstvo. Sada je zastupnik Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Erlinga Holanda, Đanluiđija Donarume, Matajsa De Lihta, Romelua Lukakua...

O njemu i njegovom umijeću pregovaranja često je pisano, a interesantna je anegdota da je i Zlatan Ibrahimović otkrio da je Rajola htio da ga ubije zbog jedne objave na Instagramu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC