• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ovako nastave da igraju... Stanković oduševljen Zvezdom: Žrijebom odredio dva tima, Ohi odmah pogodio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković analizirao je dosadašnji tok priprema Crvene zvezde u Turskoj.

 dejan stanković zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema fk crvena zvezda Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

Crvena zvezda se već nekoliko dana nalazi u Antaliji, a prvi meč igrači su odigrali između sebe. Podijelili su se na "plave" i "crvene" i odigrali susret od sat vremena, a uspješniji je bio tim u gostujućim dresovima 2:1.

Pobjedu su im donijeli Petar Stanić i Aleksandar Katai, dok je na drugoj strani prvi pogodak u novom klubu upisao Ohi Omoižuanfo - i to sa "kreča". Ipak, rezultat nije bio u prvom planu, pa je tako Dejan Stanković koji je "nadgledao" meč bio i te kako zadovoljan viđenim.

Možda će vas zanimati

"Bitno je da su se igrači dobro istrčali i odigrali lijepu kontrolnu utakmicu. Napravili smo i malo zabave, podijeli smo dva stručna štaba, žrijebali smo ekipe i svaku poziciju. Timovi su bili podjednaki, a važno je bilo da se momci istrče poslije napornih sedam dana rada ili 'drila'. Bilo je stvarno jako, odigrali smo, zabavili se, ispunili sve norme i targete koje smo zacrtali", poručio je Stanković pred dva slobodna dana koja je dao igračima.

Trener crveno-bijelih je poručio da je prezadovoljan dosadašnjim tokom priprema, ističući da je cilj da se podigne nivo fizičke spreme, a sada će još veći fokus biti na taktici.

"Zadovoljan sam radom na taktici, s obzirom da imamo dosta igrača uspjeli smo sve da 'upakujemo'. Prateći njihov umor ili ono što smo radili sa kondicionim trenerom, uspjeli smo da to ne bude previše niti premalo, tako da smo zadovoljni. Ima igrača koji su se poboljšali što se tiče forme, pokazali su volju i želju za dokazivanjem. Ako nastave ovako imaću izbor i prirodnu selekciju, odnosno da na svakoj poziciji imamo minimum dva fudbalera koji konkurišu za mjesto u timu...", poručio je Dejan Stanković.

Pogledajte "hajlajtse" sa meča.
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Pohvalio je i mlade igrače, kao i atmosferu koju "ljubomorno čuvaju" jer je izgrađena tokom godina, a okrenuo se i narednim planovima na pripremama u Turskoj.

"Tražili smo jake protivnike, prva utakmica je sa Mariborom, potom sa Laskom i onda Šahtroj Donjeck koji je najjači protivnik. Ekipa koja je igrala Ligu šampiona i to će sigurno biti najjača utakmica, ali i ostale nisu za potcjenjivanje. Igramo sa prvakom Bjelorusije, Maribor je trenutno prvi na tabeli, takođe i Lask igra u Evropi, iako u domaćem prvenstvu, vjerovatno zbog rostera i dva takmičenja, ne igraju kao prošle godine, ali pokazuju dobar fudbal. Četiri zahtjevne utakmice, gledaćemo da svi igraju, budu spremni kada dođe 12. februar i krenemo u novi ciklus mnogo bitan za svakog navijača i za svakog ko prezentuje klub iznutra. Važan period je ispred nas..."

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC