• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid se cijele nedjelje muči sa autsajderom: Luka Jović i saigrači ne znaju kako da pobijede Elče!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatno je koliko su problema zadali "kraljevskom klubu".

 Real Madrid prosuo bodove protiv Elčea Izvor: Fonet/AP/Manu Fernandez

Na početku ove nedjelje malo ko bi mogao da pretpostavi da će Real Madrid imati tolike probleme protiv Elče ekipe koja je samo pet bododa udaljena od zone ispadanja. Najprije je u četvrtak na jedvite jade eliminisao u Kupu, a onda je u nedjelju teškom mukom izbjegao poraz protiv istog tima - ponovo u nadoknadi vremena!

Real je u nedjelju na svom terenu od Elčea gubio 0:2 u 76. minutu, nakon što je Pere Mila zakucao loptu u malu mrežu gola Tiba Kurtoe. Srpski centarfor Luka Jović bio je u tim trenucima na terenu, jer je zamijenio povređenog Karima Benzemu u 58. minutu. Srbin je iz igre vidio je kako njegov tim izjednačio golom Luke Modrića iz penala u 82. minutu i udarcem Edera Militaa na centaršut Vinisijusa Žuniora sa lijeve strane.

Izvor: Fonet/AP/Manu Fernandez

Zanimljivo je da Real skoro pet godina nije odigrao neriješeno u utakmici u kojoj je zaostajao dva gola. Posljednji put to su uradili protiv Las Palmasa u martu 2017, kada su minus 1:3 pretvorili u 3:3.

Tim Karla Anćelotja tako se ponovo namučio protiv istog rivala i opet spletom okolnosti izbjegao poraz. Madriđani su tim bodom sačuvali distancu u odnosu na drugoplasiranu Sevilju, od koje imaju odigran meč manje. A povreda Karima Benzeme mogla bi da stvori Joviću šansu u narednim utakmicama.

U nedjeljnom, 15. nastupu ove sezone, Jović nije imao izrazitu šansu za gol. Narednu šansu mogao bi da ima 3. februara, upravo u četvrtfinalu Kupa kralja protiv Bilbaa, koji je u prethodnoj rundi bio bolji od Barselone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC