• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobili 75.000.000 evra za Vlahovića i odmah počeli da kupuju: Zamjena je već spremna, on će igrati umjesto Dušana!

Autor Haris Krhalić

Najskuplji srpski fudbaler dobija nasljednika čim potpiše za Juventus.

 Fiorentina našla zamjenu za Vlahovića Izvor: Profimedia

Najveći transfer januarskog prelaznog roka u istoriji italijanskog fudbala postaćetransfer Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus, a samo nas sati dijele od tog scenarija. Tokom jučerašnjeg dana riješeni su gotovo svi detalji, uključujući platu i obeštećenje, pa će se mladi srpski napadač preseliti u redove crno-bijelih iz Torina.

Fiorentina dobija oko 75 miliona evra i već zna kako će da potroši dio tog novca. "Ljubičasti" iz Firence pronašli su zamjenu za Vlahovića u ekipi Bazela.

Artur Kabral (23), brazilski fudbaler koji je 2019. godine iz Palmeirasa stigao u Švajcarsku rješenje je Fiorentine za novog startnog napadača u klubu i po informacijama iz Italije biće predstavljen čim Juventus predstavi Vlahovića. Na Brazilca će potrošiti oko 16 miliona evra koje dobijaju za Vlahovića, a nadaju se da bi Brazilac mogao da zamjeni Dušana koji je do sada bio najbitniji igrač kluba.

Istina, Artur i Dušan nisu slični po stilu igre, pa će Vinćenco Italijano morati da prilagodi igru novom napadaču koji stiže u Torskanu.

Kabral više voli da učestvuje u igri, da se spušta u vezni red i kombinuje sa saigračima. Naravno, ne bježi ni od golova, postigao ih je 65 na 106 mečeva u dresu švajcarskog kluba.

Trebalo bi da bude pojačanje, ali teško je popuniti "rupu" koja je nastala odlaskom Vlahovića. Srbin je uspio golovima da izdigne Fiorentinu od borbe za opstanak do borbe za izlazak u Evropu!

Podsjećamo, Vlahovićev transfer izazvao je mnogo bure u Italiji pošto su navijači Fiorentine nezadovoljni izborom kluba u kojem nastavlja karijeru. Dobijao je prijetnje, a njegovu kuću morala je da čuva policija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC