• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko kao Vlahović, on je falio Juventusu: Legendarni trener objasnio zašto je Srbin moćan - "Dušan nije od onih..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fabio Kapelo samo "sipa" komplimente na račun golgetera.

 fabio kapelo hvali dušana vlahovića Izvor: Profimedia/YouTube/TRT World/Printscreen

Već danima i nedjeljama je Dušan Vlahović glavna tema u Italiji, a uskoro bi i zvanično mogao da postane najskuplji srpski fudbaler svih vremena.

Čeka se njegov transfer iz Fiorentine u Juventus u vrijednosti od 75.000.000 evra, a hvalospjeve na račun reprezentativca Srbije imao je i legendarni Fabio Kapelo.

Možda će vas zanimati

Vlahović je još sa 10 godina pravio majstorije na malim beogradskim terenima, a nekadašnji trener Juventusa komentarisao je sve iščekivaniji prelazak golgetera u redove torinske "stare dame".

Kapelo vjeruje da je to sjajan posao za Juventus.

"Ispada da će jedan od četiri naša tima u Ligi šampiona ispasti i da će Juventus zauzeti njihovo mjesto. Po pom mišljenju, Vlahović je najinteresantniji igrač u ovom trenutku koji može da se nađe. Pokazao je da ima tehniku i ličnost, zna kako da postigne gol, da bude kompletan igrač. On nije od onih koji samo čekaju loptu", kaže Kapelo.

Komplimenti na račun Vlahovića su nastavili da se nižu.

"On je taj koji će praviti razliku na terenu. Do koje mjere? Da bude relevantan. On je igrač koji je nedostajao Juveu, uz to, sa Moratom koji će se pomjeriti sa desne na lijevu stranu i otvoriti prostor, biće teško protivnicima da se brane. Čini mi se da je ovaj tim našao svoj identitet. Znaju da se pomuče, svi se vraćaju kada se izgubi lopta, što se nije dešavalo u prvom dijelu sezone", rekao je Kapelo.

Italijan ističe i da će Juventus sada moći da ima daleko više opcija u napadu.

"Po mom mišljenju, Morata i Vlahović će biti dobar par napadača. Više nego Vlahović-Dibala? Dibala ima veći kvalitet, bez sumnje, ali vjerovatno će biti bolje ubaciti Vlahovića nego Moratu. Ipak, uvijek moramo da se nadamo da je Alvaro dobro, jer ima slabosti."

Kapelo kaže da je ovo jasna poruka Juventusa.

"Nije neobično, Juventus mora da se plasira u Ligu šampiona. Žrtve koje sada imaju služe tome da bi se kvalifikovali. Kada su u Ligi šampiona, sve će biti u redu. Ipak, ne vjerujem da će sa Vlahovićem biti u stanju da vrate Skudeto. Razlika u bodovima je prevelika i Inter je prejak. Po mom mišljenju, Inter će se za titulu boriti sa Napolijem", zaključio je Fabio Kapelo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC