• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frenk Lampard nije dobio Luku Jovića! Real je rekao ne, a onda je odjeknula bomba u Engleskoj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U ovom klubu je bilo najviše vatre u posljednjem danu prelaznog roka

 luka jović ne prelazi u everton, ostaje u real madridu Izvor: MNPRESS

U posljednjim satima prelaznog roka najuzbudljivije je bilo u Evertonu!

Nakon što je klub sa "Gudison parka" predstavio novog menadžera, legendarnog Frenka Lamparda (43), poznati italijanski novinar potvrdio je da je Englez odmah htio da dovede Luku Jovića. Međutim, ta želja mu neće biti ostvarena i srpski centarfor ostaće u Madridu.

Možda će vas zanimati

"Real Madrid je odbio Evertonov pristup Luki Joviću. Nema šanse", napisao je Italijan i razjasnio da će Jović i u nastavku sezone igrati kod Karla Ančelotija kao zamjena Karimu Benzemi.

Sa druge strane, Everton ipak jeste dobio veliko pojačenje, jer će napadač Totenhema Dele Ali (25) nastaviti karijeru pod Lampardovim vođstvom poslije rastanka sa Antonijom Konteom. Italijan je u Londonu dočekao dvojicu vezista Juventusa, a zauzvrat je ispratio Alija, koji je igrao za Totenhem od 2015. i dolaska iz matičnog MK Donsa.

Zajedno sa Alijem, u Everton je došao i holandski vezista Doni Van De Bek (24), koji je izgubio posljednjih godinu i po u Mančester junajtedu nakon sjajnog početka karijere u Ajaksu. On je među "crvene đavole" došao u ljeto 2020. za 39 miliona evra, ali nikada nije bilo jasno zašto je engleski klub platio toliki novac za igrača na koga ni u jednom trenutku nije računao. Van De Bek je u crvenom dresu odigrao samo 27 prvenstvenih utakmica za godinu i po i sada dolazi u Everton na pozajmicu.

Biće uzbudljivo pratiti Lampardov tim nakon što se klub u prethodnom periodu rastao s menadžerom Rafom Benitezom, kao i sa sportskim direktorom koji je prethodnih godina potpisivao velike ugovore sa igračima, ali se ništa od toga nije isplatilo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC