• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija! Luka Jović dolazi da zamijeni Ronalda? Juventus sprema nasljednika CR7, Srbin iz Reala je na spisku želja!

Autor Dragan Šutvić

Sve su veće šanse da će Kristijano Ronaldo napustiti Juventus, a među igračima koji bi u tom slučaju mogli da stignu u Torino je i Luka Jović.

 jović mijenja ronalda u juventusu Izvor: Profimedia

Kako se bliži kraj prelaznog roka, tako postaje sve izvjesnije da bi Kristijano Ronaldo mogao da napusti Juventus i promijeni sredinu poslije tri godine.

Sve ide dotle da su u torinskom klubu već počeli da smišljaju ko bi mogao da zamijeni Portugalca, a jedno ime koje se pominje je - Luka Jović!

Možda će vas zanimati

Reprezentativac Srbije i fudbaler Real Madrida konkuriše kao igrač koji se u italijanskim medijima spominje kao brza opcija Juventusa za slučaj da Ronaldo zaista napusti klub.

Žorž Mendeš je stigao u Torino da "završi" Ronaldu odlazak iz kluba, a zvijezdi Juventusa je već stigla bogata ponuda sa Ostrva. Ipak, problem je što Juve nema namjeru da pušta Ronalda bez obeštećenja i to je zapravo glavna tačka spoticanja.

Juventus želi da inkasira između 25.000.000 i 30.000.000 evra na ime transfera, a dok se taj problem ne riješi, italijanska "Gazeta" navodi da u klubu već imaju tri rezervne opcije za slučaj da Ronaldo ode.

Izvor: Profimedia

Prvi kandidat je Mauro Ikardi, koji nije u sjajnom položaju u Pari Sen Žermenu. Tamo je već gužva u napadu, Ikardi, a i Argentinac se često u prethodnim prelaznim rokovima pominjao kao meta Juventusa.

Na drugom mjestu na ovoj listi nalazi se Moise Ken, momak koji je nekada bio igrač Juventusa, pa otišao u Everton 2019. godine u transferu vrijednom 30.000.000 evra. U Engleskoj mu nije išlo sjajno, ali jeste na pozajmici u Pari Sen Žermenu.

Na kraju, najzanimljivija opcija za Juve iz perspektive ovdašnje publike jeste Luka Jović. Napadač Real Madrida ne dobija šansu na "Santijago Bernabeuu", jeste zaigrao u posljednjih deset minuta protiv Levantea, ali jasno je da je Karim Benzema i dalje "alfa i omega" u napadu ekipe Karla Anćelotija.

Pa da vidimo ko će biti najbliži dolasku u Juventus ukoliko Ronaldo zaista ode... 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC