• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Jirgen Klop pruža ruku spasa Luki Joviću!

Konačno pozitivne vijesti za Luku Jovića.

 liverpul i jirgen klop žele luku jovića Izvor: Profimedia

Srpski napadač Luka Jović je napravio veliku grešku kada je u ljeto 2019. godine izabrao Real Madrid. Igrao je tek povremeno kod Zinedina Zidana, djelovalo je da će mu svanuti po dolasku Karla Anćelotija, ali tek sada je nevidljiv za trenera - čak i kada nema Karima Benzeme.

Tako je Jović presjedio na klupi mečeve sa Osasunom i Elčeom, kada su svi očekivali da igraju, pa mu je tako poslata poruka da je vrijeme da ode, a ruku spasa pružio bi mu Jirgen Klop.

Britanski tabloid "Dejli Mejl", pozivajući se na izvore iz Španije, prenosi da se Liverpul uključio u trku za potpis Jovića, a da im je glavni konkurent Arsenal.

Ranije su se već "tobdžije" dovodile u vezu sa Jovićem, pošto su željeli zamjenu za Aleksandra Lakazeta, čije igre nisu dobre u posljednjih godinu dana, međutim ako budu željeli do Srbina u januaru - moraće da se bore sa Liverpulom koji takođe traži još jednog napadača za nastavak sezone.

Navodno je Jirgen Klop tražio od Liverpula da dovede Jovića kako bi Žota i Firmino dobili konkurenciju, dok od napadača imaju još samo Divoka Origija koji se nije naročito proslavio od čuvene završnice Lige šampiona 2018/19.

Vidjećemo da li će Real Madrid ponovo pustiti Jovića na pozajmicu ili će doći do promjene kursa pošto se povrijedio rezervni napadač Marijano Dijaz, praktično jedini njegov konkurent uz Benzemu, a koji je imao priliku da igra i prije njega kada je došlo vreme da odmore Francuza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC