• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dočekala kapitena: Piše istoriju sa Kanadom, a sada je opet na "Marakani" - tu je prvi put i Bajernov đak (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-bijeli jači za čuvara mreže pred nastavak sezone

 Milan-Borjan-i-Motika-na-treningu-Crvene-zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ponovo jača za golmana Milana Borjana, koji je prethodnih nedjelja bio sa reprezentacijom Kanade i sa još tri pobjede je sa saigračima primakao istorijskom uspjehu - plasmanu na Mundijal u Kataru.

Na početku nedjelje "restarta" Superlige Srbije, tokom koje će Zvezda u subotu igrati protiv Čukaričkog na "Marakani" od 17 časova, ekipa Dejana Stankovića trenirala je na pomoćnom terenu u Ljutice Bogdana.

Bio je to prvi trening Nemanje Motike sa ostatkom tima. Pogledajte kako je doskorašnji igrač Bajerna prvi put radio pod Stankovićevim vođstvom.

Nemanja Motika
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Borjan je sa saigračima iz reprezentacije prethodnih nedjelja ostvario tri pobjede - protiv Hondurasa, Amerike i Salvadora i u kompletnim kvalifikacijama primio je samo pet golova. Za "ovjeru" učešća u Kataru, što bi bio drugi Mundijal Kanađana u istoriji, a prvi od 1986, reprezentaciji kapitena Zvezde sada je potrebna još samo jedna pobjeda u preostalim utakmicama u martu - protiv Kostarike, Jamajke i Paname.

Ipak, do tada Borjan neće imati mnogo vremena da razmišlja o tome, ma koliko bio blizu velikog uspjeha sa Kanađanima. U međuvremenu će sa Zvezdom igrati u nokaut fazu Ligi Evrope, krajem februara će braniti u "vječitom derbiju" protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić" i pokušaće sa crveno-bijelima da smanji trenutni zaostatak od pet poena za liderom Superlige - timom Aleksandra Stanojevića. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC